Pazar, Nisan 12, 2015

YAZIKLAR OLSUN

Alibeyköyspor'u bu hallere düşürenlere yazıklar olsun.  6 hafta önceki köşe yazımda da belirttiğim gibi Alibeyköyspor BAL'a çıkamamasının tek sebebi rakipleri ile oynadığı maçlar değil kendi kendine yaptığı hatalardan dolayıdır.

Tüm spor yorumcularının ve herkesin gıpta ile baktığı  BAL'a direk çıkar dediği bu takım başta hocamızın inadı yüzünden çıkamadı. Daha 6 hafta önceki köşe yazımda yazmıştım bunları keşke yazmasaydım da haksız duruma düşseydim. Sezon boyu oynadığı kadro ile Klasmana başlamayan hocamız büyük hata yaptı. Hocamızın son dakikalarda yaptığı transferler takımda ne moral bıraktı ne de oyun düzeni. Sezon boyu tüm parasını alıp 1000 tl için idmana gelmeyen veya gelip te moralsiz gelen futbolcu kardeşlerimi de kınıyorum. Alibeyköyspor'da çok karakterli futbolcu kardeşlerimde var onların haklarını yiyemem onlara da teşekkür ediyorum. Bizler bugün var yarın yokuz Alibeyköyspor dünya döndükçe var olacak. Herkezin yolu açık olsun.
Birde buradan İstanbul bulunan Amatör takımlara ve yöneticilere uyarım olacak. Takımınıza alacağın futbolcu kardeşlerimi iyi oyuncu değil, bunun yanından ahlaklı oyuncu kapsamında değerlendirin. Transfer yapmadan önce muhakkak son oynadığı kulüple bağlantı kurun. Teşekkür ederim.

YAZI: ALTAN AKDİL

Hiç yorum yok:

Galata'da Abbas Yaşar dönemi

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Galataspor'da teknik direktörlük görevine Abbas Yaşar getirildi.