Salı, Nisan 07, 2015

YEŞİLDİREK SAKATLIKLARLA BOĞUŞUYOR


İstanbul 2. Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden Yeşildirekspor sezona dört maçta dört galibiyet ile başlasa da devamını getiremedi. Şanssızlıkların yakasını bırakmadığı kulüp son maçlarda kadro kurmakta zorlanır oldu.


Ligin ilk maçında Bahçelievler'den transfer edilen santfor Mehmet Aldemir'in kolunun kırılması ve ameliyat olarak sezonu kapatmasıyla şoka uğrayan yeşil-sarılılar, ikinci maçta Kumkapı Sarıçubuk'tan transfer edilen stoper Selim Alpaslan'ın kasık sakatlığı nedeniyle 2 ay futbol oynayamayacağını öğrenince 2. şoku yaşadı. Ligin 4. maçında yine Kumkapı Sarıçubuk'tan transfer edilen diğer stoper kaptan Cüneyt Taşkıran'ın ayağının kırılmasıyla sıkıntıya giren Yeşildirek'te sıkıntılar bitmek bilmedi: Son maçta da sağ açık mevkinde oynayan Furkan Sayar'ın dizinde çatlak olması diğer stoper Serdar Akımcılar'ın da kaburgasında ezilme tespit edilmesi sonucu kulübün diğer maçlarda kadro kurmakta zorlanacağının sinyalini verdi.


'Kurban keseceğiz'Akatlar'a 4-0 kaybedilen maçtan sonra Antrenör Mehmet Coşkun açıklamasında sakatlıklardan dert yandı. Coşkun, "Bir takım bu kadar şanssız olamaz. Maç içinde 3 oyuncu değiştirdik üçü de sakatlık nedeniyle çıktı. 80. dakika kalecim sakatlanıyor yerine değişiklik hakkım dolduğu için orta sahadan futbolcu koyuyorum. Maçlar üç devre oynansa sahada oynayacak futbolcum kalmayacak. Başkanımla konuştum, hafta içi kurban keseceğiz. Genç arkadaşlarla çalışmalarımızı hızlandırdık. Kısa sürede toparlanıp ligi istediğimiz yerde bitirmek için çabalayacağız'' dedi.

HABER-FOTOĞRAF:  ÖNER YIĞRIK 

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Yüce çınar Yeşildirek eninde sonunda o eski güzel günlerine kavuşacaktır eminim 3 büyüklere kök söktürmüş bir takım.

Tecrübeli kalecinin yeni adresi Halil Rıfat Paşa

İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından Halil Rıfat Paşaspor, geçen sezon Süper Amatör Lig'de İstanbul Bafraspor forması giyen deneyimli ka...