Pazar, Nisan 12, 2015

YEŞİLKÖYSPOR UMUTLARINI KORUDU


İstanbul Süper Amatör Ligi Klasman Grubu 14. haftanın mücadelesinde Selimiye Stadında Yeşilköyspor ile Kartal Bulvar Karşı karşıya geldiler. Karşılaşmayı Bakırköy temsilcisi rakibini 3-1 mağlup edip puanının 19'a yükselti.


Karşılaşmayı Emre Türkmen, Mehmet Can Küçük Şafak Nalbantoğlu ve Burak Canbulat hakem triosu yönetti. mücadele ilk dakikalardan itibaren her iki kalelerde karşılıklı ataklar başladı.



45. dakikada Kartal Bulvar ani geliştirdiği atakta orta sahada hızla çıkan topla buluşan Ömer Bayraktar sol kanatta top bekleyen Ceyhun Erceylan pası verdi topla buluşan Ceyhun Erceylan şık bir vuruşla topu filelere gönderdi 1-0 ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya iyi başlayan ekip Yeşilköyspor oldu 70.dakikada sağ kanatan Erdem Akukla ceza sahası içine yaptığı ortayı iyi takip eden Alper Karakaya iyi bir vuruşla topu filelere gönderdi 1-1. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Yeşilköyspor 73. dakikada Kıvanç Kurtay ile 2-1 öne geçti. Yeşilköyspor 80.dakikada bir de penaltı  atışı kazandı. Penaltı atışını Birkan Tonyalı gole çevirdi. 3-1 Karşılaşma bu skorla tamamlandı. 

HABER-FOTOĞRAF: AKGÜN ÇOKGEZ



1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bir üsküdarsporlu olarak Yeşilköysporun selimiyedeki maclarini izledim ikisindede iyi oynadilar kazandilar puan durumuna bakinca şasirdim yazik olmus takima .kartal bulvara gelincede kotu oynadilar ve kaybettiler

Küçükyalı Yelken daha 'yaman' çıktı

İstanbul 1. Amatör Lig'de Küçükyalı Yelkenspor sahasında Yamanspor'u 4-1 yenerek sezona 3 puanla başladı.