Pazartesi, Nisan 13, 2015

ZARA BELEDİYE BU KEZ BAŞARDI!

Geçtiğimiz yıl finalde kaybeden Zara Belediyespor, bu sezon 3.Lig'e yükselme sevincini yaşadı. Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta Zara Belediyespor ile Aksaray Sanayispor arasında oynanan karşılaşmayı izledi. Maçı 4-0 kazanan Zara Belediyespor 3. Lig'e çıkarken Bakan Yılmaz tezahüratlara eşlik etti.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Sivas'a gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Zara ilçesine geçerek Bölgesel Amatör Lig'inde (BAL) şampiyonluk mücadelesi veren Zara Belediyespor'un, Aksaray Sanayi ve Gençlikspor ile oynadığı karşılaşmayı izledi. Bakan Yılmaz ile birlikte Vali Alim Barut, Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım da karşılaşmayı izleyerek Zara Belediyespor'a destek verdi.

Karşılaşmada rakibini 4-0 mağlup eden Zara Belediyespor, 6.Grup'ta Ankara Yeni Altındağspor'un önünde ikili averajla şampiyon oldu ve üç sezondur kapısından döndüğü 3. Lig'e yükseldi. Karşılaşma sonrası Bakan Yılmaz, futbolcular ve taraftarlarla büyük sevinç yaşayarak tezahüratlara eşlik etti.
Bakan Yılmaz, şampiyon olan takımı tebrik ederek yeni stat müjdesi verdi.


KAYNAK: www.yenisafak.com.tr

Hiç yorum yok:

BAL 10. Grup 20 Ekim 2024 Pazar Programı

İstanbul takımlarının yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta haftanın programı belli oldu...