Cuma, Nisan 10, 2015

ZEYTİNBURNU VERGİ DAİRESİ 'BÜYÜK' OYNADI


C Grubunda haftanın maçı hiç şüphesiz Büyükçekmece Vergi Dairesi Müdürlüğü ile Zeytinburnu Vergi Dairesi Müdürlüğü arasında oynandı.


Beklenilen futbolu turnuva başladığı günden bu yana bir türlü ortaya koyamayan iki takım arasındaki karşılaşmadan galip ayrılan taraf 3-1’lik skorla Zeytinburnu Vergi Dairesi Müdürlüğü oldu. Doğan ve Altuğ’dan yoksun olan Büyükçekmece Vergi Dairesi Müdürlüğünde yenik duruma düşen Zeytinburnu Vergi Dairesi Müdürlüğü Fuat Demir’in şık vuruşu ile serbest vuruştan ağlara gönderdiği topla beraberliği yakaladı ve Hüsnü Kahya ile Osman Baturay Teymur’un golleri ile karşılaşmadan galip ayrıldı.


Büyükçekmece Vergi Dairesi Müdürlüğü kalecisi Şener Şahin yaptığı hatalarla geçtiğimiz haftaki performansını aratırken takım arkadaşlarına saç baş yoldurttu. Büyükçekmece Vergi Dairesi Müdürlüğünün tek sayısı Kaptan Ersoy Parlak’tan gelirken Ferit Gönder’in istekli oyunu mağlubiyete engel olamadı. 

MAÇIN EN BAŞARILI OYUNCUSU: Fuat Demir (Zeytinburnu)
MAÇIN EN CENTİLMEN OYUNCUSU: Ersoy Parlak (Büyükçekmece)  


HABER: TOLGA NAR

1 yorum:

Unknown dedi ki...

kalecimiz Şener kendini diğer maçlarda ispatlayacaktır. Şansız günündeydi.

Bayburt 1918'den Bakırköyspor'a teşekkür

Bayburt 1918 FK Teknik Direktörü Recep Aykutalp, geçen hafta deplasmanda oynadıkları Bakırköyspor maçı sonrası ev sahibi ekibe misafirperver...