Cuma, Nisan 17, 2015

ZEYTİNBURNU VERGİ DAİRESİ FARKINI GÖSTERDİ


Geçtiğimiz sene Topkapı Uygulama Grup Müdürlüğü olarak turnuvada üçüncü olan, bu sene ise isim değiştiren Zeytinburnu Vergi Dairesi Müdürlüğü oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada Rıhtım Veraset ve Harçlar Vergi Dairesini 3-2 yenerek gruptaki konumunu sağlamlaştırdı.

Ahmet Uçar’ın el parmağının kırık olması nedeniyle önemli bir isminden yoksun çıktığı karşılaşmada Zeytinburnu Vergi Dairesi Müdürlüğünün özellikle defans hattı ile ortaya koyduğu futbol beğeni topladı.

Maçın son dakikalarında Ramazan Polat’ın kale çizgisinden çıkardığı top maçın dönüm noktası olurken kaleci Refik Tayran yaptığı kurtarışlarla galibiyetin mimarlarındandı. Karşılaşmada Zeytinburnu Vergi Dairesi Müdürlüğünün golleri Tolga Nar (2) ve Osman Baturay Teymur’dan gelirken Rıhtım Vergi Dairesinin golleri Gökhan Kurt ve Ahmet Ak’dan geldi. Rıhtım Vergi Dairesi Müdürlüğü bu sonuçla gruptan çıkma şansını zora sokarken Zeytinburnu Vergi Dairesi Müdürlüğü yerini sağlamlaştırmış oldu. El parmağı kırılan Ahmet Uçar arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kendisine acil şifalar diliyoruz. 

MAÇIN EN İYİ OYUNCUSU: Tolga Nar (Zeytinburnu VDM)
MAÇIN EN CENTİLMEN OYUNCUSU: Refik Tayran (Zeytinburnu VDM)


HABER: MURAT ÇELEBİ







Hiç yorum yok:

İstanbul 1. Amatör Lig 26 Ekim 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...