Salı, Nisan 14, 2015

ZİNCİRLİKUYU EKSİKLERİNE RAĞMEN KAZANMASINI BİLDİ


D Grubunun namağlup takımlarından olan ve geçtiğimiz hafta Pendik Uygulama Grup Müdürlüğü karşısında bir puanı son dakika golüyle kurtaran Zincirlikuyu Vergi Dairesi Müdürlüğü, geçtiğimiz hafta Marmara Kurumlar Vergi Dairesi Müdürlüğü karşılaşmasından bir puan çıkaran Davutpaşa Vergi Dairesi Müdürlüğü ile karşılaştı.

Cezalı oyuncusu Erdal Atila ve turnuvanın en golcü oyuncusu Fatih Basmakçı’dan yoksun olan Zincirlikuyu Vergi Dairesi karşılaşmayı 5-2 kazanarak yoluna tam gaz devam dedi.

Geçtiğimiz hafta Marmara Kurumlar Vergi Dairesi karşısında bir puan çıkaran Davutpaşa Vergi Dairesi Müdürlüğü istekli oyununa rağmen mağlup olmaktan kurtulamadı.

Zincirlikuyu Vergi Dairesi’nin gollerini Lütfullah Karaca (3), Emrah Çalık ve Ali Haydar Başgürboğa kaydederken Davutpaşa Vergi Dairesi Müdürlüğünün golleri İbrahim Çavdar ve Cemil Buran’dan geldi. Zincirlikuyu Vergi Dairesi takım sorumlusu İzettin Bigür galibiyeti hasta olan golcüleri Fatih Basmakçı’ya armağan ettiklerini ve turnuvada kupaya aday olduklarını söyledi.  

MAÇIN EN İYİ OYUNCUSU: Lütfullah Karaca (Zincirlikuyu VDM)
MAÇIN EN CENTİLMEN OYUNCUSU: İrfan Gezer (Davutpaşa VDM)


HABER: TOLGA NAR


 


Hiç yorum yok:

Zirvedeki kritik maçın galibi Beyoğlu Çukurspor

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup 4. hafta karşılaşmasında Göktürk FK sahasında Beyoğlu Çukurspor'u misafir etti. Konuk ekip son dakika ...