Salı, Nisan 14, 2015

ZORLU MAÇIN GALİBİ VERGİ DENETİM KURULU MARMARA GRUP OLDU


A grubunda haftanın ikinci maçında Sarıyer Vergi Dairesi Müdürlüğü ile Vergi Denetim Kurulu Marmara Grup Başkanlığı arasında oynanan karşılaşmada gülen taraf Vergi Denetim Kurulu oldu.

Başladığı andan sona kadar oldukça sert ve gergin geçen karşılaşmanın 12.dakikasında bir ikili mücadele sonrasında Sarıyer Vergi Dairesi’nden Tayfun Özpolat, Vergi Denetim Kurulundan ise Samet Yücel kırmızı kart görerek oyun dışında kaldılar.

Toplam yedi sarı kartın çıktığı karşılaşmada gülen taraf 2-1’lik skorla Vergi Denetim Kurulu Marmara Grup Başkanlığı olurken Sarıyer Vergi Dairesi Müdürlüğü gruptan çıkma şansını zora soktu.

Vergi Denetim Kurulu’nun gollerini Orhan Özen ve Taha Yasin Balcı kaydederken Sarıyer Vergi Dairesi Müdürlüğünün tek sayısı Fatih Ceylan’dan geldi. Marmara Grup Başkanlığı bu sonuçla ikinci galibiyetini alarak gruptan çıkma yolunda önemli bir adım atmış oldu.

MAÇIN EN İYİ OYUNCUSU: Taha Yasin Balcı (Vergi Denetim Kurulu)
MAÇIN EN CENTİLMEN OYUNCUSU: Okan Şimşek (Sarıyer VDM)


HABER: TOLGA NAR






Hiç yorum yok:

Beylikdüzüspor 'Demir' gibi

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta ilk iki maçlarında 4 puan toplayan iki ekibin maçında Beylikdüzüspor sahasında İstiklalspor'u 4-0 ye...