Perşembe, Haziran 04, 2015

2.AMATÖR LİG 4.GRUP KARIŞTI


İstanbul 2.Amatör Lig 4.Gru'pta Levent Yeni Konaklar ve Ceylanspor gruptan çıkmayı garantilerken, son bilet için İstanbul Barışspor, Yavuz Sultan Selim, Mecidiyeköy Tayfunspor ve Alemdarspor kıyasıya bir yarış içine girdiler.

İstanbul Barışspor 30 puanda olup bu haftayı bay geçerek aynı puanda kalacak.

Nefesler kesilecek

Mecidiyeköy Tayfun-Yavuz Sultan Selim mücadelesi çok çekişmeli ve Mecidiyeköy Tayfun takımının puan kaybına tahammül edemeyeceği bir müsabaka olacak. Tayfunspor kazandığı taktirde 25 olan puanlarını 28 yapıp Yavuz Sultan Selim ile puanları eşitleyip, İstanbul Barışspor ile puan farkını indirip ertesi hafta oynanacak İstanbul Barışspor-Alemdar maçına kulak verecekler. İlk maçta Alemdar'ın Barışspor karşısında aldığı 3 puan umutları arttıran etken.

Yavuz Sultan Selim de maça kazanmak için çıkacak ve 3 puanı cebine koyup puanını 31 yaparak son haftaya avantajlı girmek isteyecektir.

Alemdarspor ise 24 puanda. Bu hafta 3 puanı hükmen cebine koyacak olan ekip puanını 27'ye çıkararak Yavuz Sultan Selim maçının berabere bitmesi halinde bir anda yükselecek ve son maçında, ilk yarı 3-0 yendiği İstanbul Barışspor'la karşılaşacak. Onların da kulağı son hafta Yavuz Sultan Selim-Ceylanspor mücadelesinde olacak.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Mecidiyeköy Tayfun'un bu hafta maçı kazanıp son hafta oynanacak Barış-Alemdar maçının sonucunu beklemesi yetmiyor. Son hafta hem deplasmanda Yeni Levent konaklar maçını kazanması lazım hem de Yavuz Sultan Selim takımının puan kaybetmesini beklemesi lazım.
Yani bu haber biraz Mecidiyeköy Tayfun takımına gaz vermek için yapılmış bir habere benziyor.

sporcu dedi ki...

Tamamen Mecidiyeköy Tayfun'u gaza getirmeye yönelik bir haber hesap kitaplar eksik ve yanlı olarak yapılmış. Bence haberin kimler tarafından yerel futbola yollandigini da tahmin etmek zor değil çok komik ya

Adsız dedi ki...

4-1 yendikmi iş tamamdır. bi daha puan kaybı beklemeye gerek yok. son haftada deplasman değiliz iki takımda ayazağada maçlarını oynarken, levent daha bu sene kurulmuşken deplasman bize deil onlara olur.

sporcu dedi ki...

Barış son hafta kazandıktan sonra nasıl puan kaybını beklemeye gerek yok. Barış her türlü 33 yapar çıkar. Yeni Levent K. maçlarını Ayazağa'da degil Cayirbasi'nda oynuyor nasıl deplasman değil bütün maçlarını kazandı orada

Adsız dedi ki...

usta ilk maçı zaten alemdar kazanmış barışspor leventi evinde yenemedi 3 tanede kırmızı yedi. Bende diorumki yavuz selimi yenersek barış yenemez. Levent ayazağada oynuyordu. geçen çayırbaşına çıktılar. neden artık ayazağada (oyna(ya)madıklarını) hiç soylemiyim. usta adamlar maça 12 kişi geliyor. bizi yenemzler, tabi futbol bu oynanmadan olmuo. o konuda haklısın

sporcu dedi ki...

Neyse kardeşim bu gurup hakikaten karışmış bize de hakeden çıksın demek düşer. Bu guruptaki ve diğer guruplardaki tüm takımlara başarılar. Benim tepkim habere tüm olasılıkları yazmak lazım yoksa eksik haber oluyor.

Adsız dedi ki...

fikstür avantajı yavuz sultan selimde görünüyor. kimin çıkacağı m.tayfun-y.sultan selim maçında belli olur.

unutmadan. maç sahada kazanılır arkadaşlar. biz onuda bunuda yeneriz demekle bu iş olsaydı. yavuz sultan selim grubun en iyi futbol oynayan takımı olduğu halde şu hale düşmezdi... kazasız belasız bir maç dileğiyle..

Unknown dedi ki...

Ceylansporu Tebrik ediyorum..Ceylansporlu Fatih ve Erkanı şampiyonluktan dolayı ayrıca kutluyorum..Santrafor Ahmet inşallah seneye Vefa da oynayacak...

BAL 10. Grup 20 Ekim 2024 Pazar Programı

İstanbul takımlarının yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta haftanın programı belli oldu...