Cuma, Haziran 05, 2015

2.AMATÖR LİG 8.GRUP'TA 5 TAKIM ÇEKİŞİYOR


Grupta en rahat takım elbette Sefaköy. Suya sabuna dokunmadan, Havataş ve Pınarspor galip geldiği taktirde şampiyonluğu garanti olacak. Kırmızı-Beyazlılar bu hafta rakipleri birbirleriyle oynadığı için 1. Amatör Lig'i zaten garantilemişti.


Bu maç grubu karıştırır

Havataş-Etiler Kartal mücadelesi heyecanlı anlara sahne olacaktır. Havataş kazandığı taktirde son maçın skorunu önemsemeden ilk 3 sıradaki yerini garantileyecek. Etiler Kartal ise kazandığı taktirde, rakibini ve Nurtepe Güneyyıldızı-Pınarspor maçının sonucunda bir takımı daha geçerek son hafta da 3 puan alması ile ilk 3 biletini kapacaktır.

Önemli maç 

Nurtepe Güney Yıldızı ile Pınarspor takımlarından biri avantajı cebine koyacak. Ev sahibi kazandığı taktirde puanını 31 yapıp sıralamada rakibinin üstüne çıkarak son haftaya elinde büyük bir kozla girecek. 

Konuk takım ise 3 puan aldığı taktirde 32 puana ulaşıp Etiler Kartal takımı bu hafta kazansa dahi ikili averajda 2-1, 2-0'lık üstünlüğü olduğu için beraberlikte ilk 3 sırada kendine yer bulacak.


3 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu gruptan sefakoy ,pınar ve Nurtepe çıkar.
Nurtepe pınar berabere..
Havataş etiler berabere..
Son hafta ise;havataş Sefakoy de mağlup olur.
Etiler berabere kalır samatya takimi yeniledi.
Pınar da yener,Nurtepe de..yani
36 Sefakoy,33 pınar ve 32 Nurtepe

Adsız dedi ki...

Bunu yazan ya pinarsporlu yada nurtepe:)

adsız dedi ki...

Bu guruptan havataş 35 sefaköy 35 Nurtepede 34 puan yapar şampiyon havataş olur etilerin havataşı yenmesi puan alması çok zor pınarsporun işi zor doğrular bunlar kimse kusura bakmasın

İstanbul 1. Amatör Lig 19 Ekim 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...