Salı, Haziran 02, 2015

ARNAVUTKÖY YENİKÖY HIZLI BAŞLADI


İstanbul 1. Amatör Lig'de geçen sezon grubunu üçüncü sırada tamamlayan ve Süper Amatör Lig'in kapısından dönen Arnavutköy Yeniköyspor yeni sezon için oldukça iddialı. 


Öncelikle teknik ekiple yola devam diyen Arnavutköy temsilcisi Şaban Kıran ve Mustafa Tahsin Uzun'a tam yetki verdi. İç transferde  Ertuğrul İnal, Gökhan, Ersan, Serdar, İsmail Gülçiçek, İsmet, Ali, İsmail Kocaslan, Ertuğrul Altınkaya, Mustafa Akdağ, Servet ,Ramazan Er, Melih ve Fırat'la anlaşan Kırmızı-Beyazlılar, askere giden Necati, Anıl ve Oğuzhan'ın boşluğunu doldurmak içinde kolları sıvadı.

Nokta transferler yapılacak
Dış transferde önceliği kaleciye veren Yeniköyspor, defans, orta saha ve forvete 4-5 nokta transfer yaparak hedefe gidecek kadroyu oluşturmak istiyor.

Dış transferde bir kaleci, bir stoper ve bir orta saha oyuncusuyla her konuda anlaşan Kırmızı beyazlı ekip bu oyuncuların isimlerini daha sonra açıklayacak.

Kıran: 25 Temmuz'da sahaya iniyoruz
Yeni sezon için bir açıklama yapan teknik direktör Şaban Kıran; "Hedefimiz Süper Amatör Küme'ye çıkmak. Elimizdeki imkanlar ve kaynaklar çerçevesinde en iyisini yapmak için 20 Mayıs itibariyle çalışmalara başladık. 25 Temmuz'da sahaya ineceğiz. Kulübümüze uyum sağlayacak oyuncuları takımımıza kazandırmak peşindeyiz. Bu doğrultuda iç transferi tamamladık. Sağ olsun kadroda düşündüğümüz oyuncular bizi kırmadılar zaten yolları da kimseyle ayırmak istemedik ve ayırmadık. Yeniköy'den aramıza katılmak isteyen tüm genç arkadaşların da takımımıza katılmasını bekliyoruz. İki sezondur birlikte çalıştığımız Tahsin hocama bu sezonda bizlerle olduğu için teşekkür ederim. Tüm oyuncularımız ve yönetim kurulumuza da  teşekkür ediyorum. İnşallah el birliğiyle bu sezon Süper amatör kümeye yükseleceğiz" dedi.


Yerel Futbol Sitesi

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Geçen sene aynı gurupta mücadele ettiğimiz Yeniköyspora önümüzdeki sene başarılar dileriz.Herşey gönlünüzce olsun..

Kuzguncukspor yemekte bir araya geldi

İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından Kuzguncukspor'da yönetim, teknik heyet ve futbolcular, Kalamış Paysage Restaurant'ta düzenlenen...