Cuma, Haziran 05, 2015

AYDINLI KÖTÜ GİDİŞE 'DUR' DİYECEK


İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Aydınlıspor, son haftalarda aldığı başarısız sonuçlara Denizcilik İşletmeleri maçında 'dur' diyerek mücadeleden 3 puanla ayrılmak istiyor.

Tuzla'nın yeni ve sempatik takımlarından Aydınlıspor sezona iddialı bir giriş yapmasına rağmen son haftalarda aldığı sonuçlarla bir anda zirvenin gerisinde kaldı. Son 5 maçında 3 mağlubiyet alarak taraftarlarını ve semtini üzen Tuzla temsilcisi Denizcilik İşletmeleri ve Örnekspor maçlarından galibiyetle ayrılarak 1. Amatör'e 'merhaba' demek istiyor.

Durmaz: Mücadeleye hazırız
Aydınlıspor'un genç antrenörü Cengiz Durmaz yaşadıkları puan kayıplarından dolayı son iki maçlarının çok daha önem kazandığını iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrılacaklarına inancının tam olduğunu söyledi. Durmaz hafta boyunca iyi çalıştıklarını cezalı oyuncuların olmasına rağmen bunların yerlerine oynayacak oyuncuların görevlerini en iyi şekilde yapacaklarına inandığını ifade
etti.

Kaptanlar galibiyetten emin
Tuzla temsilcisinin başarılı kaptanları Zafer Bilgetekin ve Erol Kılıç iki mücadeleden 6 puan çıkartacaklarını ve gelecek sezon 1.amatörde mücadele edeceklerini söylediler.
Zafer Bilgetekin sezonun ikinci yarısında beklenmedik puan kayıpları yaşadıklarını, Kanlıca ve Kozyatağı mağlubiyetleriyle rakiplerine fırsat sunduklarını ve bunun sonucunda 6 takımın da ligde iddiasını devam ettiğini belirtti.
Erol Kılıç ise "Sezon başında hedeflediğimiz 1.amatöre yükselmek için önümüzde iki kritik mücadele var. Cezalı olmamdan dolayı sahadaki yerimi alamayacak olsam da arkadaşlarımın iki mücadeleyi kazanacaklarına inancım tam. Bu iki mücadeleden 6 puan çıkarttığımız taktirde olası bir puan eşitliğinde bile Kozyatağı ve Ortadağ takımlarına ikili averajda üstünüz, Sitespor'la da eşitiz. Bu nedenle 1. Amatör Lig'e çıkacağımıza inancım tam" dedi.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

BAL 10. Grup 20 Ekim 2024 Pazar Programı

İstanbul takımlarının yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta haftanın programı belli oldu...