Perşembe, Haziran 04, 2015

KÜÇÜKÇEKMECE GENÇTÜRK'LE DEVAM DEDİ


Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneğinin 4.Olağan genel kurulu K.Çekmece Belediyesi Nikah sarayı Kardelen Salonunda gerçekleştirdi. Tek listeyle gidilen seçimde Seymen Gençtürk başkanlığa devam etti.

                        
4.Olağan genel kurula K.Çekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Ak Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Küçükçekmece Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut, TÜFAD İstanbul Şube Başkanı Rıza Çavuşoğlu, Türkiye Saha Komiserleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Metin Özdemir, Güngören Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Atilla Kırali, Avcılar Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkan Yunus Yıldırım, TFF Eski Başkan Vekili Yetkin Karataş kulüp Başkanları ve kongre delegeleri katıldılar.
                            
Yönetim kurulu üyesi Yasin Şahin çoğunluğun sağlandığını belirtti. 4. Olağan genel kurul saygı duruşu istiklal marşının okunmasının ardından başladı. Verilen önerge ile divan başkanlığına Trakya Rumeli Balkan Gönül Birliği Platformu Başkanı Gökhan Aygün, kâtip üyeliklerine Güngören Kulüpler Birliği Onursal Başkanı Hakan Cemal Ergin ve Avcılar Kulüpler Birliği Başkanı Yunus Yıldırım getirildi.
                            
İlk olarak Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk faaliyet raporunu okudu. 
Gençtürk, "20.06.2012 Tarihinde yapılan 3. Olağan genel kurulda bizleri göreve laik gördünüz. Bizler de bu görevi elimizden geldiği kadarı ile yaptığımıza inanıyoruz. 3 yıllık zaman zarfı içerisinde çeşitli faaliyetlerde bulunduk. Faaliyetlerimizi kısaca özetlemek gerekirse şu şekilde sıralayabiliriz" dedi. Gençtürk'ün listelediği faaliyetler şu şekilde:

SPORTİF FAALİYETLER
* 19.05.2012 / 15.07.2012 tarihleri arası 2.Veteranlar Futbol ligi 10 Takımın katılımı ile gerçekleşti. Şampiyon BAKIRKÖYSPOR oldu.
* 26.05.2012 / 01.07.2012 tarihleri arası 6.Minikler Futbol Turnuvası 19 Takımın katılımı ile gerçekleşti. Şampiyon SEFAKÖY KARTALSPOR oldu.
* 16.03.2013 / 21.04.2013 tarihleri arası 1.Miniminikler 23 Nisan Futbol Şöleni 16 Takımın katılımı ile gerçekleşti. Şampiyon GALATASARAY oldu.
* 21.04.2013 / 23.06.2013 tarihleri arası 3.Veteranlar Futbol Ligi 15 Takımın katılımı ile gerçekleşti. Şampiyon İSTANBUL DEMİRSPOR oldu.
* 09.06.2013 / 07.07.2013 tarihleri arası 7.Minikler Futbol Turnuvası 21 Takımın katılımı ile gerçekleşti. Şampiyon SEFAKÖY KARTALSPOR oldu.
* Ekim 2013 tarihinde başlayan Kaleci Antrenörü Murat YILMAZ eşliğinde kaleci eğitimi
* 16.03.2014 / 20.04.2014 tarihleri arası 2.Miniminikler 23 Nisan Futbol Şöleni 23 Takımın katılımı ile gerçekleşti. Şampiyon BAYRAMPAŞA DEMİRSPOR oldu.
* 12.04.2014 / 22.06.2014 tarihleri arası 4.Veteranlar Futbol Ligi 18 Takımın katılımı ile gerçekleşti. Şampiyon İSTANBUL DEMİRSPOR oldu.
* 22.11.2014 / 15.02.2015 tarihleri arası 8.Minikler Futbol Turnuvası 20 Takımın katılımı ile gerçekleşti. Şampiyon İSTANBUL SİNOPSPOR oldu.
* 28.03.2015 / 25.04.2015 tarihleri arası 3.Miniminikler 23 Nisan Futbol Şöleni 16 Takımın katılımı ile gerçekleşti. Şampiyon GALATASARAY oldu.
* 04.04.2015 / 06.06.2015(Finali Yapılacak) tarihleri arası 5.Veteranlar Futbol Ligi 20 Takımın katılımı ile
* 25.04.2015 tarihinde 15 Takımın katılımı ile Penaltı Turnuvası gerçekleşti. Şampiyon GALATASARAY oldu. İkinci SÖĞÜTLÜÇEŞMESPOR oldu.
* Bu tür sportif faaliyetlerimiz sadece futbol dalında değil diğer spor branşları içinde önümüzdeki dönem devem edecektir.

TESİSLER
* Küçükçekmece Belediyesi Halkalı Etap Stadı, Kanarya Stadı,İfa Stadı,Sefaköy Kartal Stadı, Küçükçekmece Belediyesi Yeşilova Kemal Aktaş Stadı, Küçükçekmece Metin Oktay Stadı,Cennet Barbaros Spor Tesisleri,Söğütlüçeşme Spor Tesisleri,Halkalı Taştepe Spor Tesisleri,İkitelli Spor Tesisleri,Bezirganbahçe Spor Tesisleri
* (İlçemizdeki Gençlik spor bakanlığına ait olan kapalı spor salonlarının Küçükçekmece Belediyesine tahsisi hakkında görüşler bildirmek.
* İlçemize bir spor lisesi kazandırılması ile ilgili tüm yetkili mercilere yazılı görüş vermek kamuoyu yaratmak.

SAĞLIK
* Küçükçekmece Belediyesi – İl Sağlık Genel Sekreterliği - Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi – Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Sporcu sağlığı protokolü 
* Diğer hastaneler ile görüşmeler
ÖDÜL YÖNETMELİĞİ
* 07.06.2013 karar 2013/97 sayılı Küçükçekmece Belediyesi meclis kararı ile ödül yönetmeliği ile amatör spor kulüplere nakdi yardım yapılması sağlandı.

ETKİNLİKLER
* 2012 yılı Dragon Boot yarışı
* 2013 yılı Dragon Boot yarışı
* Bölge karmalarına destek
* İlçe Amatör Spor Kulüplerin sorunları ve çözümleri hakkında kahvaltı organizasyonu
* “TEMİZ OKUL, TEMİZ TOPLUM, ÇÖZÜM SENSİN” projesinin paydaşı olarak bulunmaktayız.
* İftar yemeği
* İlçemizdeki kulüplerimizde görev yapan Antrenörlerimize plaket takdimi
* Futbol oyun kuralları semineri
* 3 Aralık Dünya Engelliler Günü
* 90 BİN AY YILDIZ adlı tiyatro gösterisi
* GEÇİLMEZ adlı tiyatro gösterisi
* Doğa Kolejinin düzenlediği Hentbol’u tanıtım paneli
* Bütün resmi bayramlara katılım gösterilmiştir.
* Belediye başkanlığımızdan Amatör spor kulüplerimize malzeme dağıtımı isteği yapılmış ve sağlanmıştır.
* İlçemizdeki spor kulüplerimizin yapmış olduğu etkinliklere katılım sağlanmıştır.

ULAŞIM
*İl içi hafta sonu cumartesi 12 araç, Pazar 12 araç
*İl dışı hemen hemen 2 hafta da bir Küçükçekmece Dostluk Engelliler Spor Kulübü, İstanbul Sefaköy İştime Engelliler Spor Kulübü, Akdeniz Nurçelik Bayan Futbol Kulübü ve Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanan spor kulüplerimize ulaşım hizmeti.

Gençtürk son olarak, "hizmet etmeye devem edeceğimizi bilinmesini isterim. Katılımlarızdan dolayı teşekkür eder saygılar sunarım" dedi.

Ardından kürsüye TÜFAD İstanbul Şubesi Başkanı Rıza Çavuşoğlu çıkarak dilek ve temennilerini Seymen Gençtürk’e ve yönetim kuruluna sunarak  başarılar diledi. Sonrasında Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz bir konuşma yaptı.
                      
Denetleme kurulu faaliyet raporunu Küçükçekmece Kulüpler Birliği Genel Sekreteri Recep Kelment tarafından delegelere okundu. Yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetleme kurulu faaliyet raporları ayrı ayrı oy birliği ile ibra edildi
Tahmini bütçe K.Çekmece Kulüpler Birligi genel sekreteri Recep Kelment tarafından okundu ve oy birliği ile kabul edildi.
                        
Gündemin 8.maddesi tüzük tadilatın da tüzüğün 5. 8. Ve 11 maddeler eski ve yeni şekli olarak divan kurulu tarafından okundu ve delegelerin oyuna sunuldu. Tüzüğün 5. 8 ve 11 maddeleri yeni şekli oy birliği kabul edildi.
                          
Başkan, yeni yönetim asil ve yedek, denetim asil ve yedek üyeleri seçimine geçildi. Divan kuruluna tek liste verildi. Başka liste olup olmadığı divan kurulu başkanı tarafından soruldu. Başka liste olmadığından K.Çekmece Amatör Spor Kulüpler Destekleme Başkanı Seymen Gençtürk başkanlığında 17 asil 5 yedek ve denetim 5 asil 3 yedek üyeler oy birliği yeniden görev verdiler.
Kongrede Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri adına K.Çekmece’de amatör sporlara verdiği destekten dolayı Başkan Seymen Gençtürk,Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e teşekkür plaketi verdi .
                                     
Anadolu Üsküdar 1908’i 3.Ligden 2.Lige taşıyan Fahrettin Seyhan’a da K.Çekmece ilçesini en iyi şekilde temsil ettiği için AKP İstanbul Milletvekili Harun Karaca teşekkür plaketi tarafından verildi.
                                  
                                   
Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Olağan Genel Kurulu sonrasında Yönetim Kurulu Üye Listesi şu şekilde oluştu.
Başkan: Seymen Gençtük
Yönetim Kurulu Asil
1. Seyit Bel
2. Tahsin Öncül
3. Mustafa Tayfun Erol
4. Salih Çetin
5.Yasin Şahin
6. Hayati Yolcu
7. Mustafa Limanoğlu
8. İbrahim Şakiroğlu
9. Cemal Kenar
10.Engin Dinç
11. Murat Bahri Alarslan
12. Turan Güneş
13. Adnan Atam
14. Murat Gökhan Orçun
15. Recep Kelment
16. Mevlüt Özdek
17. Orhan İbak
Yönetim Yedek
1.Yücel Erdi
2.İlhan Pakır
3. Mümin Tolga Turan
4.Alptuğ Urgancı
5. Kamil Yıldız
Denetim Kurulu Asil
1. Ahmet Çalık
2.Dursun Tokgöz
3. Ercan Demir
4. Kemal Can
5.İsmail Meriçli
Denetleme Kurulu Yedek
1.Aydın Sirkeoğlu
2. Recai Şaz
3. Hasan Basdil

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

BAL 10. Grup 20 Ekim 2024 Pazar Programı

İstanbul takımlarının yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta haftanın programı belli oldu...