Pazartesi, Haziran 01, 2015

KÜÇÜKÇEKMECE İ.Y. HEYECAN YAPTI!


İstanbul 2. Amatör Lig 7. Grup'ta lider Küçükçekmece İdman Yurdu, ilk yarısını 3-0 önde tamamladığı maçta iddiasız Ferahevlerspor'u 3-2 yendi.

Yeşilova Kemal Aktaş Sahası'nda oynan müsabakayı Ertuğrul Aktaş, Nadir Taşçı T.Burak Durmuş hakem üçlüsü yönetti.
1. Amatör Lig'e çıkması garanti olan ev sahibi Küçükçekmece İdman Yurdu'nda 4. dakikada Emin sol tarafta topla buluştu sert şutu kalecinin bakışları arsında top ağlara gitti ve 1-0 oldu.
18. dakikada Kırmızı Siyahlı takımın kaptanı Servet atılan ara pası topu ile buluştu, plasesinde skor 2-0 oldu.
40. dakikada kaptanı Servet kendisinin ikinci takımının üçüncü gollünü attı ve ilk yarıyı ev sahibi takım 3-0 önde kapadı.

Gergin geçen ikinci yarı

İkinci yarı hakem üçlüsünün vermiş olduğu tartışmalı kararlar zaman zaman iki takım oyuncuları arasında gerginliğe neden oldu.
76. dakikada Ferahvelerspor'da Fatih rakip ceza sahası içinde karambolde topu ağlara yolladı: 3-1
80. dakikada konuk Sarıyer temsilcisi penaltı kazandı. Topun başına geçen Ömer Faruk farkı bire indirdi: 3-2

Karşılaşmada başka gol olmayınca ev sahibi Küçükçekmece İdman Yurdu ilk yarıda bulduğu gollerle rakibini 3-2 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Maç sonu hakemlere tepki

Hakemin bitiş düdüğü ile birlikte her iki takım oyuncuları ve teknik ekipleri hakem triosuna büyük tepki gösterdi. Diğer görevlilerin araya girmesi sonunda hakem triosu zorda olsa soyunma odasına gitti.

Ligin 16. haftasında lider Küçükçekmece İdman Yurdu 12. galibiyetini alırken 73 gol rakip ağlara attı kalesinde 15 gol gördü ve 38 puan toplayarak 36 puanlı Çapa ve Akatlarspor'un iki puan önünde liderliği sürdürdü

Tomurcuk: Maçı hakem katletti
Karşılaşma sonrası açıklama yapan Küçükçekmece İdman Yurdu takımı Genel Kaptanı Celal Tomurcuk "Ligin son Haftaları yaklaştıkça tansiyon heyecan biraz daha artıyor bir de hakem hataları olunca ortam geriliyor. İki takım da böyle bir ortamda iyi mücadele ettiler. Maçı sonuna kadar bırakmayarak kazanmasını bildik. Bizim açımızdan mutluluk verici. Önümüzdeki maça bakıyoruz. Bize inananlarla birlikte devam ediyoruz. Sahada futbolumuzu sunuyoruz. Kaybedecek bir şeyimiz yok. İnşallah sezon sonuna geldiğimizde şampiyon olarak 1.Amatör kümeye çıkacağız" dedi.






HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

BAL 10. Grup 20 Ekim 2024 Pazar Sonuçları

İstanbul takımlarının yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta haftanın sonuçları haberimizin devamındadır...