Cuma, Haziran 05, 2015

KÜÇÜKÇEKMECE SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLADI.


                                      

‘Spor yapılarak geçirilen bir gün; kazanılan yarındır’ düsturuyla spor yatırımlarına devam eden Küçükçekmece Belediyesi’nin ücretsiz yaz spor okulları kayıtları başlıyor.

Küçükçekmece ilçesi gençlerinin sportif zenginliği teneffüs edebilecekleri tesislerde buluşarak; sokaktan ve sokaklardan edinilebilecek zararlı alışkanlıklardan korunmalarına yardımcı olmak, fiziksel ve ruhsal yönden gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen yaz spor okulları 23 Haziran’da kapılarını aralıyor.

                                          
                                                           23 HAZİRAN’DA AÇILIYOR

6-14 yaş aralığındaki çocuklar için 18 farklı branşta (Futbol, futsal, yüzme, basketbol, voleybol, hentbol, badminton, masa tenisi, tenis, oryantiring, karate, taekwondo, aikido, güreş, jimnastik, binicilik, kürek geleneksel okçuluk) hizmet veren yaz spor okullarına kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, veli muvafakatnamesi ile kayıtlarını Küçükçekmece Belediye Başkanlığı a kapısı’ndan gerçekleştirebilir. Belediye tarafından Yaz Spor Okulları’na devam eden öğrencilere şort, tişört, şapka ve çanta hediye edilecek.

                                        
                                   BAŞKAN KARADENİZ’DEN ÇOCUKLARA DAVET
2005 yılından bu yana devam eden Yaz ve Kış Spor Okulları’ndan bugüne dek 35.002 öğrenci yararlandığını ifade eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ‘ Çocuklarımızın sağlıklı nesiller olarak yetişmesini önemsiyoruz. Spor yapılarak geçirilen bir gün, kazanılan yarındır ve çocuklarımız yarınlarımızdır. Buna inanıyoruz. Geleceğin olimpiyat şampiyonlarını yetiştirmeyi hedefliyoruz.’ diyerek, tüm öğrencileri yaz spor okullarına davet etti.

Haber Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

BAL 10. Grup 20 Ekim 2024 Pazar Programı

İstanbul takımlarının yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta haftanın programı belli oldu...