Cuma, Haziran 05, 2015

ARK DARDANEL'DEN MUTLU AYRILDI

                         

Çanakkale Dardenelspor'un başarılı altyapı hocalarından Mülazım Ark, yaptığı yazılı açıklamada 04. 08. 2012 tarihinde kırmızı-beyazlı camiada başladığı görevinden 31.05.2015 itibariyle kendi isteğiyle ayrıldığını açıkladı.

                         
Mülazım Ark şu ifadeleri kullandı:

"Bu zaman içerisinde görev yaptığım 3 yıllık zaman zarfında 24 saat esasına göre futbolcularıma 7/24 tesislerde kalarak onlara hoca baba ağabey olmaya çalıştım.2012 yılında genç yıldızlarda okular arası Türkiye şampiyonluğu yaşadık. Sertaç Kaya Tekin (1996), Mehmet Asçı (1998), Mertcan Güney (1998), Ufuk Can Engin (1999), Oğuz Salmanlı (1999) Sinan Akgöl (1999), Görkem Çelik (1999) doğumlu futbolcularımızı A takımında profesyonel yaptık.
Tüm futbolcularımın üstün gayretiyle çok başarılı 3 yıl geçirdik hepsine ayrı ayrı teşekkürler ederim.

Sevinç ve hüzünleri beraber yaşadığımız benim için çok büyük değer taşıyan 1998 ve 1999 yaş gurubu oyuncularıma ve emeğim geçtiği diğer tüm alt yapı yaş gurupları oyuncularıma bizlerden hiç bir zaman desteğini esirgemeyen 3 yıldır sorun yaşamadan çalıştığım benim için çok değerli Dardanelspor camiasına başta başkanım Niyazi Önen çok teşekkür ederim.
                         

Çalıştığım ve fikir birliğinde Tamer Tuna hocama Ahmet Duman hocama, mitrovic hocama, Hasan Fındık, Mustafa Mete Ertem, Fatih, Yakup, Sebattın, Mehmet, Deniz hocalarıma kulüp müdürümüz Adnan Akkan'a aynı yolda yürüdüğümüz tüm antrenör arkadaşlarıma masör malzeme sorumlularımıza güvenliğimize tüm kulüp çalışanlarımıza teşekkürler ederim.
Ayrıca Suat Durak'a, bana çok yardımları olan abim dediğim Suat abiye saygılarımı sunarım yerin ayrı bende her zamanda olacaksın.
Bülent Büberci sana ne kadar övgüler yazsam az olacak her şeyinle benimle birlikte 3 yılını geçirmen dost arkadaş ağabey kardeş seni yazmakla bitmez cefakâr vefakâr çok iyi günlerimiz geçti seninle iyi ki varsın seni tanıdığıma çok seviniyorum. Bu camia altında çalışmış olmaktan her zaman gurur duyacağım."

HABER: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

BAL 10. Grup 20 Ekim 2024 Pazar Sonuçları

İstanbul takımlarının yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta haftanın sonuçları haberimizin devamındadır...