Salı, Haziran 02, 2015

ÖRNEK GENÇLİK U13 ŞAMPİYON


İstanbul U13 Ligi 30. Grup'ta sezonun en kritik maçında son hafta lider Örnek Gençlik ille takipçisi Libadespor karşılaştı. İlk maçta olduğu gibi ikinci maçta da 0-0'lık sonuç çıktı. Bu skorla ligi rakibinin iki puan önünde bitiren Örnek Gençlik şampiyon oldu. 

Kısıtlı imkanlarıyla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Örnek Gençlikspor U12 Ligi'nden sonra  U13 Ligi'nde de namağlup şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı. Maç sonrasında Libadespor antrenörleri Metin Şahin ve Onur Şahin başta olmak üzere  Libade  sporcuları şampiyon olan Örnek Gençliksporlu futbolcuları kutladı ve şampiyonluğu kaybedip rakibini tebrik etmenin büyüklüğünü herkese göstermiş oldular.

Antrenör Celal Sevim'in  önderliğinde bu sezon tarihinde ilk defa U12 ve U13'te namağlup şampiyonluk alan Örnek Gençlikspor İstanbul Şampiyonası için çalışmalara başladı.

Celal Sevim Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, Kulüp kuruluşundan bu yana bu başarının temelini atan ve bu başarıda pay sahibi olan herkese teşekkür ederken Grubunda mücadele eden değerli kulüpleri de centilmence mücadelesinden dolayı kutladı..


Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

İstanbul 1. Amatör Lig 19 Ekim 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...