Salı, Haziran 02, 2015

ORTACA'NIN KISKANDIRAN BAŞARISI


Bölgesel Amatör Lig (BAL)'ın yeni ekiplerinden Muğla temsilcisi Ortaca Belediyespor, alt yapıdaki başarıları ile rakiplerini kıskandırıyor. Kulüp, altyapı gruplarında yaşadığı şampiyonluklarla başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.

Ortaca Belediyespor’da 5. sezonunu geçiren Altyapı Teknik Sorumlusu Serdar Işık ile başarıdan-başarıya koşan Siyah-Beyazlı ekip, 2012-2013 sezonunda U15'te Muğla şampiyonluğu, Türkiye şampiyonası 1.kademesinde final, 2013-2014 sezonunda U16'da Muğla şampiyonluğu, Türkiye 5.liği, 2014-2015 sezonunda U17 Muğla şampiyonluğu, Türkiye 4.lüğü, U19'da Muğla şampiyonluğu ve Türkiye şampiyonası 1.kademesinde final oynayarak sezon kapattı.


5 yıllık Ortaca Belediyespor kariyerinde 7. kupasını kaldıran, altyapıdaki tüm yaş kategorilerinde görev alarak yoğun tempoda çalışmalarını devam ettiren Altyapı Teknik Sorumlusu Serdar Işık; "Bu başarıda bize en güzel çalışma imkanlarını sunan bize hep destek veren ve Ortacamıza güzel bir tesis kazandıran başta Belediye Başkanımız Hasan Karaçelik, Kulüp Başkanımız Metin Yıldırım ve tüm yöneticilerimize, bu alt yapının oluşumunda çok emeği olan Vahit Fatih Gökcen hocam’a, antrenör  arkadaşlarım bu başarının kazanılmasında çok emeği olan Mehmet Yıldız, Levent Şenol ve Mutlu Aydoğan hocalarıma ve bu başarının asıl mimarı olan oyuncularımıza çok teşekkür ederim" dedi.

HABER-FOTOĞRAF: SERVET SARUN

Hiç yorum yok:

İstanbul 1. Amatör Lig 19 Ekim 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...