Çarşamba, Haziran 03, 2015

SÖĞÜTLÜÇEŞME BİRLİKSPOR'DA GELENEK DEVAM ETTİ


Küçükçekmece ilçesinin 2. Amatör Lig'deki temsilcilerinden Söğütlüçeşme Birlikspor kulüp yöneticileri ve üyeleri 4 yıldır her pazar sabahı kendi tesislerinde bir araya gelerek maç yapıyorlar. Birlikspor camiası bu hafta sonu da bir araya gelerek maç yaptıktan sonra topluca kahvaltı ettiler.
Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk de kahvaltıya katılarak destek verdi.
Söğütlüçeşme Birlikspor Kulüp Başkanı Ercan Demir yaptığı açıklamada "4 yıldır her pazar sabahı kulüp yöneticilerimiz ve üyelerimizle bir araya gelerek maç yapıyoruz. İki hafta sonra Ramazan ayına girmemiz nedeni ile arkadaşlarımızla birlikte maç sonrası topluca maç yaptıktan sonra kahvaltı yaparak ramazan ayı sonrası tekrar bir araya gelmeyi kararlaştırdık. Bizleri bugün kırmayıp aramıza katılan Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk başkanımıza teşekkür ederim" dedi.



Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk de yaptığı açıklamasında "İlçemizde son yıllara çok güzel şeyler oluyor. Bunlardan biri de sizlerin 4 yıldır bir araya gelerek haftada birde olsa maç oynaması, spor yapması, sosyal faaliyette bulunması. Bundan dolayı sizleri tebrik ederim. Kulüpler Birliği Başkanı olarak ben de kulüplerimizin bu tür faaliyetlerine katılarak dernek olarak yanlarında olduğumuzu göstermeye çalışıyorum. Aranızda olmaktan dolayı da çok memnun oldum. Hepinize çok teşekkür ederim" diye konuştu.







HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

Şilespor Kartal'dan 3 puanla döndü

İstanbul 1. Amatör Lig 14. Grup'ta Şilespor deplasmanda Atalarspor'u 2-1 yenerek sezona üç puanla başladı.