Cuma, Haziran 05, 2015

TEPECİKSPOR'UN İSMİ DEĞİŞİYOR

2. Lig'de mücadele eden İstanbul temsilcilerinden Tepecikspor'un gelecek sezon isminin değişeceği öğrenildi.

Buna göre Yeşil-Beyazlılar gelecek sezon İstanbul Büyükçekmecespor AŞ olarak 2. Lig'de yer alacak. Bununla beraber mevcut yönetim devam edecek, kulüp tesislerinde kalacak. Kulübün BAL'da mücadele eden Büyükçekmece Belediyespor'la herhangi bir bağı olmayacak. Sponsor arayışları devam ederken yeşil-beyaz olan renklere bir rengin daha eklenmesi söz konusu.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bu ismin kurumsal anlamında hem kulübe hem de Büyükçekmece İlçesine yakışacağını söyledi. Akgün, İstanbul Büyükçekmecespor A.Ş’nin hedefini kesinlikle PTT 1. Lig olması gerektiğini bu potansiyelin isim değişikliği ile artacağına da inandığını söyledi.

İsmi çok değişti

Eskiden belde olan Tepecik'in futboldaki en büyük temsilcisi Tepecikspor, 1970'de kurulurken 1988'de federe oldu. 1993-19943 sezonun sonunda 3. Lig'e çıkan Tepecikspor, 94/95 sezonu başında Tepecik Fıratpenspor ismini aldı. Kulüp 2005-2006 sezonunda Tepecik Belediyespor adını alan takım, Tepecik Belediyesi'nin Büyükçekmece'ye bağlanmasının ardından Tepecikspor AŞ olarak faaliyetlerine devam etmişti.

HABER: EFKAN BUCAK-İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

beIN Sports 50 amatör kulübe forma sponsoru oldu

beIN SPORTS tarafından "Amatör Ruh, Profesyonel Destek" ilkesiyle başlatılan ve amatör futbol kulüplerine forma desteği sağlanacak...