Salı, Haziran 02, 2015

VEFA İÇİN KONGRE VAKTİ


BAL (Bölgesel Amatör Lig) takımlarından Vefa’da Olağan Genel Kurul, yarın (3 Haziran Çarşamba) Saat 17.00’da Vefa Lisesi Vefa Küçük Konferans Salonu'nda gerçekleşecek.

Genel Kurul öncesi Üyelere ve Vefa’yı seven veya Vefa’ya sevdalı olan herkesi bu önemli toplantıya davet eden Kulüp Başkanı Mesut Gülbaran, yarın yapılacak olan genel kurula katılımın üst seviyede olmasını istedi. 

Vefa için genel kurul gününün tarihi bir gün olacağının altını çizen Başkan Mesut Gülbaran, alınacak önemli kararların olduğunu, bu kararların altına imza atılması için herkesin bu toplantıya hicap etmesi gerektiğini ifade etti. Vefa Kulübü'nün son durumunu öğrenmek ve neler yapılması gerektiğini bilmek isteyenlere özel davetiye çıkaran Başkan Gülbaran şöyle devam etti: 

“Yarın yapılacak olan genel kurulumuza katılımın üst seviyede olmasını bekliyorum. Bu toplantının Vefa için tarihi bir toplantı olacağından herkesin hicap etmesini özellikle vurguluyorum. Ben Vefalıyım, Vefa’yı çok seviyorum, kongre üyesi değilim ama bu camiada yaşananları yakından takip etmek istiyorum diyen taraflı tarafsız herkes bu toplantıya özel davetlimizdir. Bu genel kurul bu zamana kadar yapılan genel kurullardan çok farklı olacaktır. Çünkü büyük bir belirsizlik var. Gerekli destek için bize yaklaşım var ama bunun sözde olduğunu gözlemliyor yarınki genel kurulda Vefa’nın büyüklüğü veya ilgi alanının ne kadar olduğunu hep birlikte göreceğiz. Bu tarihi toplantıya tüm spor kamuoyu ve Vefalıları davet ediyorum. Saat 17.00’da herkesin salonu doldurmasını bekliyor, Vefa için hayırlı kararların alınmasını bekliyorum.”

HABER:İBRAHİM KESKİN

BAL 10. Grup 20 Ekim 2024 Pazar Programı

İstanbul takımlarının yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta haftanın programı belli oldu...