Perşembe, Ağustos 06, 2015

ALİBEYKÖYSPORUN SÜPER ÜÇLÜSÜ



2015 2016 sezonunda hedeflerini yüksek tutan Alibeyköyspor , yaptığı transferler ile her sene olduğu gibi bu senede göz önünde kalmaya devam ediyor. Defans ortasaha ve forvet için alınan Barış Boylu , Erkan Kablan ve Hakan Denizci yapılan çalışmalarda göz doldurdular. Amatör camiada tecrübeleri ve sergiledikleri oyunlar ile her sezon başı transfer listelerinde yer alan üçlü bu sezon aynı takımda tekrar buluştular.


Erkan Kablan yaptığı açıklamada , yeni takımımız Alibeyköysporu hak ettiği yere getirmek için elimizden geleni yapacağız , bunu yapacak güçteyiz. Takım arkadaşlarımın kaynaşması olumlu yönde devam ediyor. Bu sezon beklenilen üst lig için başarılı maçlar çıkarmak ve truncu mavili camiayı sevindirmek için çalışmalara devam edeceğiz , dedi.

Barış Boylu ; 03.07.1986 doğumlu oyuncu daha önce Alibeyköyspor , Özalibeyköyspor , İncirlispor , Galataspor , Ramispor , Kuştepespor ve son olarak Eroksporda oynamıştı.

Erkan Kablan ; 15.05.1986 doğumlu oyuncu daha önce Yıldıztabyaspor , Muradiyespor , Galataspor , Ramispor , Ankara Jandarmagücü , Esentepe Şahinspor , İstanbul Sinopspor ve son olarak Ortaköysporda oynamıştı.

Hakan Denizci ; 17.06.1987 doğumlu oyuncu daha önce Etiler Kartalspor , Eyüpspor , Haliçspor , Galataspor , HEASK , Kocasinanspor , Ergene Velimeşespor , İstanbulspor ve son olarak Yenibosnasporda oynamıştı.

Hiç yorum yok:

Rafet Koç Sultangazispor'dan ayrıldı

Geçtiğimiz günlerde Sultangazispor'la anlaştığı duyurulan Rafet Koç'un kırmızı lacivertlilerle anlaşması iptal oldu.