Salı, Ağustos 18, 2015

ARABAYATAĞI U19 KAZANMASINI BİLDİ


2.dakikada Sağ kanattan ceza alanı içine yapılan orataya, ayak koyan İbrahim topu ağlara göndererek Arabayatağıspor'u 1-0 öne geçirdi. 18.Dakikada Ceza alanı dışından topa sert bir vuruş yapan Ercan takımını 2-0 öne geçirdi. İlk yarının kalan dakikalarında Arabayatağı üstün oynamasına rağmen bulduğu pozisyonları gole çeviremedi, ilk yarı 2-0 Arabayatğı U-19 futbol takımının üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci Yarıya Kurtuluşspor üstün oynayarak başladı. Arabayatağı takımına ikinci yarı boyunca üstün futbol sergiledi, ancakgirdiği pozisyonları değerlendiremediler. Arabayatağı bulduğu kontrataklardaki gol pozisyonlarını ise İbrahim değerlendiremedi ve maç ilk yarının skoru ile 2-0 sona erdi.

Kurtuluşspor teknik sorumlusu Emre Güzen maç sonunda yaptığı açıklamada “Grubun en zorlu takımıyla karşılaştık, işimizin zor olduğunu biliyorduk. Maça iyi başlamaktı amacımız, ama tam tersi oldu. Maçın başında konsantrasyon eksikliğinden golü yeyince çocuklar demoralize oldu. Toparlanmaya çalışırken ikinci golü yedik. İkinci yarı daha istekli, arzulu olduğumuzu ve iyi futbol oynadığımızı düşünüyorum. Ancak takımı ateşleyecek ilk golü bulamadık. Özellikle final paslarında başarılı olamadık. Rakibimizi ve İsmail turan hocamı tebrik ediyorum. Önümüzdeki maçlarda daha iyi olup toparlanacağımız dan eminim. Sporcularımı da özellikle ikinci yarıdaki mücadeleleri için kutluyorum” dedi.

Hakemler: Hakan Yemişken, Uğur Yüksel, Aytaç Günger.
Yer: İnegöl Kurtuluşspor Tesisleri
Kurtuluşspor: Şahin 5, Erkan 4 (Dk.70 Kıvanç 4), Muhammed 4, Ersin 5, Şamil 5, Özkan 4, Yücel 5, Fatih 4 (Dk.40 Adem 4), İhsan 4, Yusuf 4, Soner 4 (dk.80 Mehmet ?)
Teknik Direktör: Emre Güzen

Arabayatağı: Yakup 6, Duran 5 (Dk.75 Ali Can 5), Can 5, Ertan 5, Engin 5, Ercan 5 (Dk.85 Emre), Okan 4, Dinçer 5, İbrahim 6, Berat 5, Emre 5
Teknik Direktör: İsmail Turan
Sarı Kartlar: Dk.76 İhsan, Dk.82 Özkan, (Kurtuluşspor). Dk.42 Engin, Dk.90 Dinçer (Arabayatağı)
Goller: Dk.2 İbrahim, Dk.18 Ercan (Arabayatağı)

HABER:MELİH ÖZTÜRK



Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.