Pazartesi, Ağustos 10, 2015

ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR'DA TEKNİK DİREKTÖR BELLİ OLDU


Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Arnavutköy Belediyespor’da yeni yönetim çalışmalara başlarken ilk olarak teknik heyet belirlendi.

Yapılan kongre sonrası Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Turgut Baran Arnavutköy Belediyespor Kulüp Başkanı olurken, yeni yönetim kurulu kararı ile transfer görüşmeleri start aldı. İlk etapta teknik direktör konusunda çalışmalara başlayan Başkan Turgut Baran, Özel Kalem Müdürü A.Menaf Batur ve Spor Müdürü Mahmut Okur’un hazır bulunduğu görüşmede İzzet Çerciz ile teknik direktörlük konusunda anlaşmaya vardı. Ayrıca üç sezondur kaleci antrenörlüğü görevini başarıyla devam ettiren İsmail Karabulut yeni sezonda hem A takım yardımcı antrenörü hem de kaleci antrenörü olarak görevine devam edecek.
Öncelikli hedeflerini açıklayan İzzet Çerciz, iç transferde gelinen son noktayı değerlendirken transfer görüşmelerine başlayacağını, amacının ilçe gençliğini ön plana alan ve semt bilinciyle alt yapıdan yetişen değerlerle ilerlemek olduğunu söyledi. 
İzzet Çerciz

Takım Çarşamba sahaya iniyor
Hadımköy Tesisleri’ni inceleyen bilgi alan İzzet Çerciz, böylesine güzel tesislerin birçok kulüpte olmadığını ve bu imkânlar sayesinde Anadolu’nun birçok değerlerini misafir ederek seçmeler yapılabileceğini ifade etti. Kulüp, çarşamba günü sabah 10.00’da yeni transferleri ile sahaya inecek.
İsmail Karabulut

İzzet Çerciz kimdir?
1963 Üsküp doğumlu Çerciz, Kemahspor, Rami Yenimahallespor, Şafakspor, Tepecikspor, Sivas Belediyespor ve Bergama Belediyespor’da teknik direktörlük ve yardımcı antrenörlük görevlerinde bulundu. Bu ekiplerden Şafakspor’un sembol isimlerinden olan Çerciz son olarak 3. Lig ekibi Bergama Belediyespor da çalışmıştır.

Haber-Fotoğraf: Arnavutköy Belediyespor Basın

1 yorum:

Adsız dedi ki...

izzet hoca süper bir insandır anteramanlar çok güzel gecer onla hocama başarılar dilerim ramiyenimahallede hocamdı serkan bozbas

İshaklı puan hasretini gidermek istiyor

Nesine 3.Lig 2.Grup temsilcilerinden Beykoz İshaklıspor 2024-25 Sezonu kapsamında Pazar günü oynayacağı Uşakspor müsabakasının hazırlıkların...