Salı, Ağustos 18, 2015

UŞAR: İŞİMİZ ZOR, FARKINDAYIZ


Geçtiğimiz sezon 1.Amatör Ligden Süper Amatör Lige yükselen ve 3.Gruptaki yerini alan Yücespor'da Teknik Adam Ayhan Uşar, sitemize yeni sezon için açıklamalarda bulundu.

Uşar'ın açıklamaları şöyle:

"Öncelikle kimsenin şüphesi olmasın gayet iyi bir ekibiz. Çektiğimiz kura kimisine göre zor kimisine göre kolay ancak Bağcılar, Altıntepsi, Ayazağa, Vardar, Öz Alibeyköy gibi takımlar yabana atılacak takımlar değil. Üstelik takımların Süper Amatör Lig tecrübesi var. Bu ligi nasıl oynayacaklarını biliyorlar. Biz geçen sene güzel bir sezon geçirdik ve Süper Amatör Lig'e yükseldik. Bu sezon işimiz biraz daha zor bunun farkındayız ve işe daha ciddi bakıyoruz. Camiamızın bizden beklentisi büyük, teknik ekip ve sporcuların olarak bunun zaten farkındayız. Biz de buna göre hazırlıklarımıza devam ediyoruz. 

Gerek Yönetimimize bildirdiğimiz gerek Yönetim kadromuzun izleyip beğendiği oyuncuları bizde izleyip geçtiğimiz sezondan, bu sezonun planlarını yapmıştık. Arzu ettiğimiz bir çok oyuncuyu da kadromuza katmayı başardık. Geçtiğimiz sezon içinde eksiklerimizi görmüştük. Kalemizde zaten yılların tecrübesi Ümit Aydın var kendisi Bölgesel Amatör Lig tecrübesi olan biri, defansta yine bildiğimiz oyunculardan Erdem, Sefer, Oğuz ile takviyelerimiz oldu. Orta sahamızda Tolunay, Serkan, İsmail, Murathan gibi isimlerle hem güçlendi hemde hareketlilik kazandı. Gol yollarında da Zafer ve Alican'a güveniyoruz. İkisi de kaliteli ayaklar. Bu kaliteleri yüzünden sistemimizi 4-4-2'ye bile döndürebilirler. Hazırlık maçlarımızda antrenmanlarımızda bunu da deniyoruz. 

Oyuncular birbirlerine alışmaya başladıkça seyir zevki yüksek bir takım haline geleceğimizi düşünüyorum. Aldığımız oyuncular şu ana kadar bize deyim yerindeyse nokta transfer yaptık hissi yarattı. Geçen sezonda takımımız iyiydi ancak bu sezon ki transferlerimiz takıma ayrı bir hareketlilik kazandırdı. Sezona iyi bir şekilde giriş yapmak istiyoruz. bunu da başaracak güce ve kaliteye sahibiz. Camiamıza, iyi bir Yücespor izletmek için tüm mesaimizi harcıyoruz. taraftarlarımızda maçlarımıza gelip gencecik pırıl pırıl çocuklardan oluşturduğumuz kadroyu gelip izlesinler."

Uşar ayrıca "2015-2016 sezonunda U11 Liginden en üst kategoriye kadar mücadele edecek tüm oyuncu kardeşlerime sakatlıklardan uzak bir sezon dilerken,  grubumuzdaki takımlara da başarılar dilerim" dedi.

HABER: MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.