Pazar, Ağustos 16, 2015

BAYRAMPAŞA TUNA İLK MAÇINDA BERABERE


Geçtiğimiz sezonu Şampiyon bitirerek Bölgesel Amatör Lig biletini kapan Bayrampaşa Tunaspor, kamp yaptığı Esentepe Hotel sahasında çıktığı ilk maçında önemli oyuncuları kadrosuna katan Somaspor ile karşılaştı.

İlk hazırlık maçına göre oldukça iyi bir performans sergileyen Bayrampaşa Tunaspor zaman zaman Somaspor'lu oyuncuların oyunu sertleştirdiği mücadelede kalesini gole kapatmasını bildi.

İkinci yarıda 98-99 doğumlu oyuncularına da şans tanıyan Tunaspor, hem takımın performansını görme şansını yakalarken bir diğer yandan da sona yaklaşılan kamp döneminde eksik noktalarını görmüş oldu.

Karşılaşmanın başında Somaspor daha atak bir görüntü çizerken Tunaspor maçta dengeyi kurdu ve maç orta saha mücadelesine döndü. İlk yarıda iki ekibinde golcüleri suskun kalınca 0-0 ile ilk yarı noktalandı.

İkinci yarıya Tunaspor genç oyuncuları ile mücadele ederken yaklaşık 40 kişilik kadrosu bulunan Somaspor'da forma bulamayan oyuncularını sahaya sürdü ve genç oyunculara karşı baskı kurdu. Heyecanı üstünden Tunaspor gençleri rakibi karşısında son 15 dakikada kurduğu baskıda golü bulamayınca mücadele başladığı gibi golsüz sona erdi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Nartspor'da hazırlıklar devam ediyor

İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup'ta yer Nartspor, ligin ilk haftasında Bayrampaşa Tunaspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdü...