Pazartesi, Ağustos 17, 2015

BELEDİYEDEN SPORA DARBE


Tekirdağ'ın tatil bölgesi olarak bilinen Kumbağ’da  neredeyse Kumbağ ile özdeşleşen sahil bölgesindeki binalar birkaç saatte yerle bir edildi. Hali hazırda Kumbağspor yönetim binası ve sosyal tesisleri, artık yerinde yok. Kulübe ait eşyalar ise resmen sokağa atıldı.

Kumbağspor'un sosyal tesisi olarakta kullanılan ve Kumbağ sahilinin en görkemli yerinde yer alan binaları yıkan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Sayın Ekrem Eşkinat’ın turizm sezonunun en aktif döneminde tatil yapan vatandaşın gözleri önünde ortalığı tozu dumana katarcasına, yapılan yıkımı çevre sakinleri tepki ile izledi.

YIKIMA BÜYÜK TEPKİ

Kumbağspor tarafından yıllardır kullanılan ve yeni yer gösterilmeyen takımın  t, Süleymanpaşa Belediyesince alınmış ve  yıkım  gerçekleştirilmişti. Tatilcilerin ise toz toprak içinde kaldıkları, yıkıma bu iş senede bir hafta tatili olan insanların gözleri önünde burada oldukları vakitte mi yapılır şeklindeki tepkileri dikkat çekti. Kumbağ yerlileri ise Başkan o koltukta nasıl rahat oturacak. Çocuklar spor yapmasın mı isteniyor. Bu şehrin tek takımı Tekirdağspor'mu şeklinde dert yandılar.


BUTİK HOTEL OLACAKMIŞ
Süleymanpaşa Belediyesi Kumbağ sahilindeki eski Halk Eğitim Merkezi, Minik Kumbağ Müzesi ve son olarakta, Kumbağspor tesisleri olarak kullanılan binaların yerine ise  Butik Hotel yapacağını açıkladı. Bu yıkıma tepkili Kumbağlılar ise“Sanki Kumbağ'da otel yok, yeni otelin işletmesini de alsınlar tam olsun. İşletme alırlar da bakalım oyu bir daha nasıl alacaklar. Belediye Başkanı iken gelirler de Başkanlık gidince Kumbağ'a nasıl girerler" şeklinde sert tepkilerini dile getirdiler.

SPORA DESTEK YOK
Ekrem Eşkinat göreve gelirken ki vaatlerinde ve geldiği günden beri olan söylemlerinde sosyal belediyeciliğe verdiği önemden bahsetmesine rağmen, Kumbağlı gençlerin her türlü kötü alışkanlıktan, bağımlılıktan uzak durmasında büyük katkı sahibi Kumbağspor'un tesislerini kendilerine yeni yer göstermeksizin yerle bir edip, spor kulübünü sokağa attı. Konu hakkında konuşan Kumbağspor Başkanı Uğur Işık, “CHP’nin yeni sosyal belediyecilik anlayışı bu mudur? Kumbağspor için verdiğimiz mücadele görmezden gelinemez. Yeni yer gösterilmeden malzemelerimiz sokağa saçılarak gerçekleşen bu olay bizleri çok üzmüştür. Belediyeden destek beklerken çok kötü bir köstekle karşılaştık. Buraya gelmeyen gençler ne yapsınlar sokakta ya da kahvede mi vakit geçirsinler istiyorlar. Biz gençleri spora özendirmek için gayret ederken CHP Süleymanpaşa Belediyesi bundan mahrum mu etmek istiyor çok üzücü" şeklinde açıklamada bulundu.

HABER:MELİH ÖZTÜRK 

Hiç yorum yok:

Nartspor'da hazırlıklar devam ediyor

İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup'ta yer Nartspor, ligin ilk haftasında Bayrampaşa Tunaspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdü...