Pazar, Ağustos 02, 2015

BEŞİKTAŞ GALATASARAY DOSTLUĞU BOZULMADI

                                
İstanbul Avrupa yakasında faaliyetlerini sürdüren Yenibosna Çabançeşme  Beşiktaş Futbol Okulu ve Gaziosmanpaşa Galatasaray Futbol Okulları hafta sonu DR. Oktay Duran spor tesislerinde 2005-2006 Doğumlular Dostluk maçı yaptı yapılan her iki yaş grubunda da 2-2 berabere kalarak dostluğu bozmadılar.
                              
Küçükçekmece DR Oktay Duran spor tesislerinde yapılan her iki yaş grubun takımları arasında oynan maç zevkli ve büyük çekişmeye sahne olurken kenarda izleyen Aileninde bir o kadar heyecanlı olması  ayrı bir zevk yaşattı.
                                  
Kartal,Beylikdüz ve Yenibosna Beşiktaş futbol Okulları Kordinatörü Türker Şarkıcı yaptığı açıklamada Beşiktaş Futbol Okulları zaman zaman Galatasaray,Fenerbahaçe, Trabzonspor futbol okulları olarak dostluk maçları yapıyoruz büyük kulüpler olarak her zaman dayanışma içindeyiz.
                               
işte bugünde bugün oynan maçta  Bizim için ise oyuna katılan tüm minik öğrenciler kazanan taraftı.Her birini ayrı ayrı alkışladık.
                               
Bizim için önemli olan amcaların,babaların,dedelerin,babaanne ve anneannelerin saha kenarına kadar gelip bu minik sporcuları desteklemeleriydi dedi.


HABER:Yılmaz AKTEPE
                            

Hiç yorum yok:

İshaklıspor maça otostop çekerek gitti

Üçüncü Lig 2. Grup takımlarından Beykoz İshaklıspor, Kelkit Hürriyetspor deplasmanına giderken otobüsü bozulduğu için karşılaşmaya otostop y...