Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Cuma, Ağustos 14, 2015

BEYKOZ GÜMBÜR GÜMBÜR


2015-16 Sezonu için yoğun bir antrenman ve maç programı yaşayan Boğaziçi temsilcisi Beykoz 1908 A.Ş. İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Çamlıcaspor ile yaptığı müsabakadan 2-0 lık galibiyetle ayrıldı. 

Sarı-siyahlı ekipte atılan gollerde kazanılan penaltıların ardından Samet Reis ile Deniz Altun’un  imzaları vardı. Beykoz 1908 A.Ş. müsabakaya Kalede Oktay-Göktürk-Atilla ( Deniz )-Gökhan-Uğur Öztürk ( Eymen Avcı )-Sezer Akbulut-Berkant ( Ömer Faruk )-Samet Reis-Hamza-Kadir Zorbozan-Onur Kerman ( Oğuzhan Öztürk )

Atılan her iki golde de Ömer Faruk’a yapılan müdahalelerden doğan penaltı kararları belirleyici oldu. Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Takımı İdari Menajeri Uğur Sakaloğlu her geçen gün takım olarak ileriye gittiklerini söylerken, “ Şunun altını ısrarla çizmek isterim ki biz iyi bir takımız. Her mevkide alternatifi bol isimler mevcut. Antrenman programlarımızın ardında başlayan hazırlık maçlarında aldığımız sonuçlardan öte sahaya yansıyan oyun bizleri memnun etmekte. Ha, eksikliklerimiz yok mu var, bunları zamanla en asgari seviyeye indireceğiz” diye konuştu.

HABER:TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.