Perşembe, Ağustos 20, 2015

ÇELİKTEPE ÜMİTSPOR BOLU'DA KAMPA GİRDİ


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Çeliktepe Ümitspor’un 8 günlük Bolu kampı başladı. Bolu’ya gelen ekip akşam 16.30 de ilk çalışmasını gerçekleştirdi

2015-2016 sezonu Süper Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren ve Kağıthane’yi temsil edecek olan Çeliktepe Ümitspor, kendi tesislerinde yaptığı 1. Etap çalışmasını tamamladı ve bugün ikinci etap çalışmaları için Bolu’ya gitti. Yaklaşık 3 saat süren yolculuğun ardından Bolu Koru Otel’e gelen yeşil beyazlı ekip,  öğlen yemeği sonrasında dinlenmeye çekildi. Yeşil beyazlı ekip burada 8 gün kamp yapacak. Çeliktepe Ümitspor, transferde Sarıyer Yeni Mahalle Spor Kulübü'nden 1993 doğumlu stoper Ali Akyur, Dudulluspor’dan 1995 doğumlu Melikşah Karabudak ile anlaşma sağladı.

KAMP 8 GÜN SÜRECEK
Çeliktepe Ümitspor Teknik Sorumlu Hakan Esmer, ve yardımcıları Sezay Sevinç, kaleci antrenörü Murat Özdemir’in gözetiminde kamp başladı. İdari Menejer İdris Şen’inde kafilede yer aldığı İkinci etap kampını Bolu’da gerçekleştirecek olan Çeliktepe Ümitspor’un kafilesinde 23 futbolcu yer alırken Kamp süresince en az 2 veya 3 hazırlık maçı oynamayı planlayan Çeliktepe Ümitspor, 27 Ağustos’ta kampı bitirip 2. Günlük izin sonrasında 3. Etap çalışmalarına başlayacak.  

ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ
Çeliktepe Ümitspor Teknik Sorumlu Hakan Esmer Bolu kampı öncesinde basın mensuplarıyla röportaj yaparken konuşmasında” 1. Etap çalışmalarını tamamladık şimdi 2. Etap çalışması için Bolu’da kampa girdik.  Burada aramıza yeni katılan futbolcular var takım olmak adına birbirimizi iyi tanımaya çalışacağız. Bu futbolcular 8 günlük kamp boyunca iyi bir uyum içinde çalışmayı birbirleriyle kaynaşmayı, ve benim vereceğim oyun sistemleri uygulamaya çalışacağız. Yeni sezon tüm takımlara hayırlı ve uğurlu olsun. Bu ligden camiamızı mutlu edecek bir durumla yani kısacası bal ligine çıkmasını temenni ediyorum. Bu hazırlık maçları sonrasında eksik görülen yerlere oyuncu alabiliriz. Sezon sonunda hedefi şampiyon olup amaca ulaşmak istiyoruz” dedi.




1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu zayif takimla kampin ne anlami var anladim.topculara dagitilsa oraya verilen para daha iyi olurdu.

Taşlıtarlaspor Kefken'de kampa girdi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Taşlıtarlaspor, Kocaeli Kefken'de kampa girdi.