Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Perşembe, Ağustos 13, 2015

CEMİL HOCA İSTEDİ YÖNETİM BİTİRDİ


Geçtiğimiz günlerde Teknik Adam Cemil Yılmazer ile yaptığı görüşmede takımın eksik noktaları hakkında bilgi alan Kadırgaspor Başkanı Cemalettin İnanç, Genel Kaptan Basri Aydın ve Menajer Bülent Parlakkılıç, Cemil hocanın raporu doğrultusunda görüştüğü oyuncular ile anlaşma sağladı.

Öncelikle kalesine takviye yapan ekip, son olarak Tunaspor forması giymiş 1991 doğumlu file bekçisi Hüseyin Yıldırım ile anlaşma sağladı. Hüseyin Yıldırım futbola Beşyüzevler ile başlarken ardından Medipol Başakşehir formasını terletti. Daha sonra Öz Fatih ve Erokspor formalarını giyen 1991 doğumlu file bekçisi, devre arasında Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Dersimspor'a transfer oldu. Sezon bitimi ile birlikte Tunaspor'a transfer olan genç kaleci 1 kez Bölgesel Amatör Ligde forma giydi.

Diğer transfer ise geçtiğimiz sezon Kocamustafapaşaspor ve devre arasında transfer olduğu Güneykentspor forması ile izlediğimiz Mehmet Metin Çekim oldu.Mehmet Metin Çekim futbola Şirinevler takımı ile başladıktan sonra Kocamustafapaşaspor'a transfer oldu. Başarılı performansı ile 4 sezon bu ekibin formasını giyen genç oyuncu, devre arasında Güneykentspor'a transfer oldu ve sezonu burada noktaladı.


HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.