Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Çarşamba, Ağustos 19, 2015

EYÜP'TE ULUSLARARASI TURNUVA HAZIRLIĞI



2015-2016 futbol sezonunda Öz Alibeyköyspor Kulübü ve Eyüp Belediyesi'nin destekleriyle kurulan Makedonya Genç Kalemlerspor Kulübü malzemelerine kavuştu.
Geçtiğimiz günlerde turuncu mavili kulübü ziyaret ederek kardeş takım Projesine İmza Atan Özalibeyköyspor Kulübü yönetimi ve Genç Kalemlerspor kulübü yöneticileri bu kez beraberce Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ı ziyaret ettiler.
Kulüp başkanı Metin Çırpan, başkan yardımcısı Sami Demir, genel kaptan Yücel Söküt ve Teknik Sorumlu Necat Atar’ın hazır bulunduğu ziyarete, Genç Kalemlerspor Kulübünü temsilen başkan ve yöneticileri Sebo Kor, Raif Raif, Rahim Hasip ve Türkiye temsilcileri Şani Serbest ve Cengiz Cup da hazır yer aldı.
Remzi Aydın’la yapılan ortak görüşmede önümüzdeki günlerde Eyüp ilçesindeki kulüplerle A Takım düzeyinde uluslararası bir dostluk turnuvasının yapılacağı haberini veren kardeş kulüpler turnuva hazırlıklarına başladıklarının da müjdesini verdiler.
Görüşmenin sonunda Genç Kalemlerspor yöneticileri  Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve Özalibeyköyspor kulüp başkanı Metin Çırpan’a teşekkür Plaketi Takdim Etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.