Pazar, Ağustos 02, 2015

GALATASARAY'IN YENİ ARDA TURAN'I


Galatasaray altyapısında forma giyen 9 yaşındaki Ertuğrul Bulut Beşiktaş'a karşı oynadığı futbolla yediden yetmişe herkesin beğenisini kazanırken, minik futbolcuya 'Geleceğin Arda Turanı' olarak bakıyor.



Gaziosmanpaşa Galatasaray Futbol Okulu yeni Arda Turanlar yetiştiriyor. Gaziosmanpaşa kurmuş olduğu Futbol Okulu ile 7-14 yaş arası yetenekleri Türk futboluna kazandırmaya devam ediyor.
2006 Doğumlu Ertuğrul Bulut Beşiktaş maçında ortaya koyduğu futbolla dikkatler üstüne çekti. Ertuğrul şimdiden Geleceğin Arda Turan'ı olarak anılıyor.


Minik yıldız oyuncu, becerileri, top tekniği ve üstün oyun zekasıyla kısa sürede kalabalıkları coşturan bir figür haline geldi. Oyun stiliyle Arda Turan'ı oldukça andıran bu genç yetenek şimdiden özel taraftara sahip.

HABER: Yılmaz AKTEPE

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Allah aşkına yapmayın kucucuk cocuk sımdıden boyle sımartılmaya baslarsa bır cok genc gıbı kaybolur daha cocuk o buyuk beklentıler ıcıne sokulması cok yanlıs ıstedıgı kadar yeteneklı olsun bu olaylarla kaybedersınız yazık olur amatorde surunur arastırma yaparsanız ne zman boyle bır abartılma oldu ıse hepsı amatorde veya alt lıglerde 9 yasında bır cocuk ıcın futbol sadece oyun olmalı ....

Adsız dedi ki...

verin gazı şimdiden verin .. muhammed demirci de geleceğin messisiydi şuan kulüpsüz ve kilo olmuş 90 :))))

Adsız dedi ki...

9 Yaşındaki bir Çocuk,kendisiyle ilgili bu haberi okursa bence Futbolu olumsuz yönde etkilenir.

Adsız dedi ki...

Erken yaşta olsa şımartılıyor denir, ileri yaşta olsa sonradan gördü bozuldu denir. hep kötü bakmaya alışmışız. Çocuğun karakteri önemli. belki cok akıllı ve iyi bir ailenin cocuğu. haberi okuduğunda da belkide işine daha bir dort elle sarılacak. hayatında profesyonel oynamamış, hadi oynamamak kısmet dedik, o ayarda futbol bilgisi olmayan insanlar ne güzel de atıp tutuyor.

Adsız dedi ki...

Geçmişte şımarmış Futbolcu örnekleri bol miktarda var

Adsız dedi ki...

bılmedıgınız ve tanımadıgınız kısıler hakkında atıp tutmayınız.....bız aılesı ve yakınları olarak gurur duyuyoruz dahada ıyısı olacagından hıc suphemız yok 3 yasındayken abılerıne top toplattırırdı halı sahada kendı zekasıyla yaptı. her cocuk bunu yapamazzz...

Adsız dedi ki...

Şimdi vefat etti

İshaklıspor maça otostop çekerek gitti

Üçüncü Lig 2. Grup takımlarından Beykoz İshaklıspor, Kelkit Hürriyetspor deplasmanına giderken otobüsü bozulduğu için karşılaşmaya otostop y...