Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Cuma, Ağustos 21, 2015

GENÇ KIZLARDA BİR GRUP DAHA OYNANIYOR


Yılan hikayesine dönen Türkiye Genç Kızlar Futbol Şampiyonası ikinci turunda bir grubun oynanma tarihi daha belli oldu.

Maçlar haftaya
TFF'den kulüplere gönderilen bilgiye göre ertelenen Ankara grubu maçları 24-28 Ağustos tarihleri arasında Kırıkkale'de oynanacak. Pazartesi günü oynanacak ilk gün maçlarında Karadeniz Ereğli ile Bakırköy Gençlik ve Konak Belediye ile Ağrı Birlik oynayacak. Grubun son takımı olan Şanlıurfa Gençlik ise ilk günü dinlenerek geçirecek. Grubu ilk iki sırada tamamlayacak takımlar çeyrek final hakkı kazanacaklar.

İstanbul'dan Bakırköy Gençlik AFDK kararı ile çıkmıştı
İstanbul grubunda oynanamayan veya tamamlanamayan Beşiktaş, Nurçelik, Alibey ve 1453 Maltepe maçlarında AFDK'nın haklı bulduğu Bakırköy Gençlik takımı grubu lider tamamlayarak ikinci tur biletini aldı. Bakırköy Gençlik ikinci turda İstanbul'u temsil edecek.

Dudullu daha önce çeyrek finale adını yazdırdı
İstanbul'un diğer temsilcisi Dudulluspor ise daha önce Ankara grubunu 1207 Antalya'nın ardından ikinci sırada tamamlayarak çeyrek finalde oynama hakkı kazanmıştı. Dudullu diğer grupların tamamlanmasını ve rakiplerinin belirlenmesini bekliyor.

Kayseri grubu Tahkim'e gitti
Oynanamayan diğer ikinci tur grubu olan Kayseri grubu ise bir süre daha bekleyecek. AFDK'nın bugünkü Maraşgücü-Önsenspor kararı sonrasında Maraş Anadolu Gençlik ikinci tura çıkmıştı. Ancak Maraşgücü tahkim kuruluna başvurdu. Kayseri grubunun oynanma tarihi ancak tahkim kararı sonrasında belirlenecek.


1 yorum:

  1. Bu kadar beklemisken biraz daha bekleyin bu sezonun sampiyonasiyla beraber yapsınlar bari ülkemizdeki futbolun yönetim şekline bak komedi resmen

    YanıtlaSil

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.