Cumartesi, Ağustos 15, 2015

GÜLTEPE ÖZGENÇLİKSPOR ALTYAPISI GÜÇLENİYOR

                                    
Yenini sezona iddialı şekilde hazırlanan Gültepe Özgençlikspor altyapısı Emin sevim nezaretine, 2015-2016 sezonuna altyapıdan sporcular yetiştirerek hazırlanıyor.
Küçükçekmece İlçesinin Güzide kulüplerinden olan Gültepe Özgençlikspor 2015-2016 sezonu için iddalı hazırlanırken antrenman kimseye göz açtırmıyor.
 Yeni sezon çalışmalarını kendi tesislerinde sürdüren kırmızı beyazlı takım çalışmasın Başkan Vekili Turan Güneş ve Başkan yardımcısı Alişan Yılmaz yakından izlediler.
Haftanın son idmanını izleyen Başkan Vekili Turan Güneş.  Genç futbolculara moral verdi. Hedeflerini yüksek tutmaları gerektiğini de söyleyen Güneş, Gültepe Özgençliksporuniyi bir futbol kulübü olduğunu, kulüp olarak sporculara her türlü imkânı sunduklarının altını çizdi. Sporculara ve teknik kadroya güvenlerinin tam olduğunu söyleyen Başkan Vekili Güneş, amaçlarının gençleri spora kazandırmak olduğunu vurguladı.

                                          
Mehmet Seçilir'de Gültepe Özgençlik'de
Gültepe Özgençliksporun tarihine tarih yazdıran eski kulüp Başkanı Olcay Seçiliri’in yeğeni Mehmet Seçilir Gültepe Özgençlikspor altyapısında çalışmalarına idmanlara başladı.
Özgençlikspor altyapısı Emin sevim yaptığı açıklamada Mehmet çok yetenekli bir oyuncu idmanlarda çalışmalarını sürdürürse çok iyi bir futbolcu olacaktır dedi.

HABER:Yılmaz AKTEPE




Hiç yorum yok:

Paşabahçespor ikinci yarıda açıldı

İstanbul Süper Amatör Lig'de yer alan iki ekibin hazırlık maçında Paşabahçespor Selimiyespor'u 3-1 mağlup etti.