Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Cuma, Ağustos 07, 2015

GÜNGÖREN DÖRT KÖŞE


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Yenibosna ve Güngörenspor, Bahçelievler Stadında karşı karşıya geldiler.

Maça daha iyi başlayan Yenibosnaspor, Güngörenspor defansı ile kalecinin bir anlık anlaşmazlığı ile golü bularak 1-0 öne geçti. Yediği golden sonra toparlanan konuk ekip Güngörenspor skora dengeyi getirdi ve devre 1-1 sona erdi.

İkinci yarıya yine ilk yarıdaki gibi hızlı başlayan ev sahibi skor üstünlüğünü ele geçirerek skoru 2-1 yaptı. Güngörenspor'da günün yıldızı Göksel ile skora dengeyi getiren golü kaydetti ve durumu 2-2 yaptı. Yine Göksel ile bir gol bulan konuk ekip karşılaşmada ilk kez öne geçti 3-2. 

Ataklarını arttıran Yenibosnaspor beraberliği sağlamayı başarırken, yine pes etmeyen Güngörenspor golü bularak skoru 4-3 yaptı ve hazırlık maçını kazanan taraf oldu.

Karşılaşmada, iki ekip oyuncuları arasında kısa süreli gerginlik yaşansa da çok fazla uzun sürmeden gerginlik son buldu.

Yenibosnaspor takımı topla daha çok oynamak isteyen takım gibi görünürken, bazen tola oynama sevdası rakibin savunmasının yerleşmesine sebep olurken, Güngörenspor ise özellikle orta sahadaki deneyimli ismi Durmuş Ali Öz ile karşı kaleye daha çabuk inen, hızlıca atağını sonlandıran bir görüntü çizdi.

İki ekipte oynadıkları oyunla göz doldururken her geçen gün performanslarını arttıran bir tablo çizdiler.

HABER:MELİH ÖZTÜRK



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.