Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazartesi, Ağustos 03, 2015

GÜNGÖREN SAĞ KANADI KAPATTI


Güngörenspor Teknik Patron Serdal Ünsal'ın direktifleri doğrultusunda eksik bölgelerini gidermeye devam ediyor.

Son olarak, geçtiğimiz sezona Yeniköy ile başlayan ve devre arasında Gazi Mahallesi takımına transfer olan 1994 doğumlu başarılı oyuncu Ayberk Ayan ile sözleşme imzalandı.

Kulüp lokalinde gerçekleştirilen imza töreninde, kendisini Sarı Lacivertli ekibe bağlayan imzayı atan Bölgesel Amatör Lig deneyimli genç oyuncu, takımın gücüne güç katacak.

Futbola Haznedar ile merhaba diyen Ayberk Ayan, ardından Güngörenspor alt yapısına transfer oldu. Daha sonra Spor Toto 2.Lig ekiplerinden Eyüpspor ile anlaşan oyuncu burada A takım seviyesine kadar çıktı ve devre arasında Topçular forması giydikten sonra Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ceyhanspor formasını terletti. 

Sonraki sezonda Süper Lig ekiplerinden Elazığspor ile anlaşan oyuncu burada A2 takımında görev aldıktan sonra tekrar İstanbul'a döndü ve devre arasında Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yeniköy ile anlaştı. Geçtiğimiz sezonu Gazi Mahallesi ile noktalayan hem genç hem deneyimli oyuncu, A2 Liginde 3 maça çıkarken, Bölgesel Amatör Ligde 16 mücadelede forma giydi ve 2 gol attı.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.