Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazartesi, Ağustos 03, 2015

GÜNGÖREN'DE FLAŞ TRANSFER


Kadrosunu kaliteli isimlerle takviye etmeye devam eden Güngörenspor, Serdar Ünsal'ın raporu doğrultusunda profesyonel lig tecrübesi bulunan Emrah Açıl ile kadrosunu güçlendirdi.

Dün oynanan hazırlık maçında da görev alan deneyimli oyuncu, Güngörenspor'a oyun anlamında hareketlilik kazandırırken, henüz hazır olmamasına rağmen top ayağındayken verdiği paslar ve yaptığı topsuz koşular ile de kalitesini sahaya yansıtmayı ilk günden başardı.

Futbola Esenler ile merhaba diyen 1987 doğumlu oyuncu ardından Süper Lig ekiplerinden Sivasspor altyapısına transfer oldu.

Buradaki performansının ardından profesyonel sözleşme imzalanan Emrah Açıl, İstanbul ekiplerinden Üsküdar Anadolu 1908 takımına kiralandı. Sonraki sezon 2.Lig ekiplerinden Zeytinburnu forması giyen oyuncu, devre arasında eski takımı Anadolu Üsküdar'ın Klasman Grubu maçlarında oynamak için tekrar geri çağrıldı ve sezonu burada noktaladı.

Dönemin flaş ekibi Hadımköy ile amatöre dönen oyuncu, Öz Yavuzselim ve Halide Edip Adıvar formalarını terletirken bu ekiple Bölgesel Amatör Lige çıkma sevincini yaşadı. Daha sonra Hasköy ve Nişantaşı formalarını terleten Emrah, geçtiğimiz sezona Yenibosna ile başlarken, devre arasında ise sezona kötü başlayan ancak Klasman grubuna kalmak isteyen Bağcılarspor ile anlaştı. Son 5 haftada alınan 13 puan sezon başında gerçekleşen puan kayıplarını kapatmayınca, ekibi Klasman grubuna kalamadı ve sezonu noktaladı.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.