Pazartesi, Ağustos 03, 2015

GÜNGÖREN'DE KALE TECRÜBELİ ELDİVENDE


Hazırlık maçlarına devam eden Güngörenspor, takıma takviye yapmaya devam ediyor.

Serdar Ünsal hocanın raporu doğrultusunda geçtiğimiz sezon İstanbul Bayburt forması ile ter döken ve takımını lige tutunduran isimler arasında olan Kaleci Metin Geniş ile anlaşmaya vardı.

Kulüp lokalinde gerçekleştirilen imza töreninde kendisini Sarı Lacivertli ekibe bağlayan imzayı atan Metin Geniş, "Güngörenspor camiasında sevdiğimiz kıramayacağımız ağabeylerimiz var. Onlar beni, ben onları tanıyorum, Güngörenspor'un geçen sene kaçırdığı Bölgesel Amatör Ligi, bu sezon yakalamak için elimden geleni yapacağım dedi."

Metin Geniş, Öz Yavuzselim, Albayrak, Selvispor, Atışalanı, Cankurtaran, Kadırga, Zara Ekinli, takımlarında forma giydikten sonra Okmeydanı Fetihspor forması giymiş takımının Leventspor, Halide Edip Adıvar gibi zorlu ekiplerin olduğu grupta, takımının ligde kalmasında önemli rol oynayıp ardından da Küçükayasofya ile 2.Amatörden 1.Amatör lige terfi etmişti. Sezon boyunca sadece 8 gol yiyerek dikkatleri üzerine çeken tecrübeli eldiven, daha sonra Kemerburgaz ve İstanbul Bayburt takımlarında boy gösterdi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

İstanbul Süper Amatör 29 Eylül 2024 Pazar Programı

  İstanbul Süper Amatör Lig'de günü programı ektedir...