Pazar, Ağustos 16, 2015

HALKALISPOR'DA YENİ BAŞKAN FARUK COŞKUN

Küçükçekmece ilçesinin köklü kulüplerinden olan Halkalı spor gerçekleştirdiği ve mevcut başkan Kemal Can aday olmadığı kongrede tek aday olan Faruk Coşkun yeşil beyazlı kulübün başkanı seçildi.
Halkalıspor kulüp Lokalinde yapılan kongre ye  eski başkanlar, üyelerin ve kulübe gönül verenler katıldı.
Eski başkan Kemal Can'ın aday olmadığı kongrede üyelerin güven oyunu alan Faruk Coşkun Halkalı sporu en güzel şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz. Kulübün daha önceki yönetiminde görev alan arkadaşlarım bayrağı bu güne kadar onurla taşıdılar. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Eksiğimiz var mı? var. Biz bu işte çok deneyimli değiliz, eksikliklerimizde bundan kaynaklanmaktadır.
                              
Biz bunlara takılırsak bu güzide kulübümüz zarar görür. Bizler hep beraber semtimizin  gençlerine ve halkına daha güzel, daha doğru neler yapabiliriz, daha güzel nasıl hizmet edebiliriz bunun hesabını yapmalıyız. Milyonların peşinde koştuğu futbol bizim Ülkemizde önemli bir yer tutmaktadır. Daha doğru işler, daha doğru atılımlar yapmanın peşindeyiz. En önemlisi sporun güzelliklerini bayram etkisinde halkımıza yaşatmak. Biz yöneticiler ve büyükler olarak bu güzellikleri gençlere sunmayı kendimize görev edindik dedi.


HABER:Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

Paşabahçespor ikinci yarıda açıldı

İstanbul Süper Amatör Lig'de yer alan iki ekibin hazırlık maçında Paşabahçespor Selimiyespor'u 3-1 mağlup etti.