Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Ağustos 11, 2015

İFASPOR'UN TECRÜBESİ YETTİ.1-3

                                          
Küçükçekmece ilçesinin Bölgesel Amatör Lig takımlarından İFA  ile Süper Amatör Lig takımlarından Yeşilova Esnafspor takımları yeni sezon hazırlık maçında karşı karşıya geldiler. BAL takımlarından İFA  ikinci yarıda tecrübesini ortaya koyarak yeşil beyazlı takımı ilk hazırlık maçında 3-1 mağlup etti.
                                        
Yeşilova Kemal Aktaş sahasında karşı karşıya gelen ekipler, kıran kırana mücadele ederken müsabakanın ilk yarısında ev sahibi Yeşilova Esnafspor Mustafa'nın iki şutunda İFA kalecisine takıldı ve kaleci iki pozisyonda da topu zorda olsa kornere çelerek golle izin vermedi.
3
8.Dakikada sağdan ortalanan topa kafayı vuran İFAspor’un tecrübeli oyucusu ve takım kaptanı Serkay topu ağlara yollayarak takımını öne geçirde ve İFA ilk yarıyı 1-0 önde kaptı.

İkinci yarı her iki takımda oyuncu değişikliği yaparak oyuna başlarken rakip kaleye iyice yüklenen ve sahibi Yeşilova Esnafspor oyuncuları gol aradığı anlarda zaman zaman savunmayı elden bıraktı. Sağdan ortalanan topu çok iyi takip eden Doğanay topu ağlara yolladı. Doğanay'ın attığı bu golle İFAspor takımı farkı ikiye çıkardı ve skoru 2-0 oldu.

78.Dakikada İFAspor serbest vuruşu kazandı topu başın geçen Faruk Avcı yaklaşık 25 metreden topa çok sert vurdu top önce yan direğe ardından kaleci Mertcan'ın yüzüne çarparak ağlara gitti İFA farkı üçe çıkartarak skoru 3-0 yaptı.

82.Dakikada Yeşilova Esnafspor'da takımının en başarışlı futbolcusu Batuhan yeşil beyazlı takımın tek gollünü atarak farkı ikiye indirdi ve skor 3-1 oldu.

Karşılaşmada başka gol olmayınca her iki takımında ilk hazırlık maçının galibi İFA  takımı oldu.

HABER:YILMAZ AKTEPE
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.