Salı, Ağustos 18, 2015

SİNOPSPOR ÜÇ GOLLE GALİP

                                  
Küçükçekmece ilçesinin Süper Amatör Lig'deki temsilcilerinden Yeşilova Esnafspor ile İstanbul Sinopspor hazırlık maçında karşı karşıya geldiler. Maçı Sinopspor 3-1 kazandı.

                                 

Yeşilova Kemal Aktaş Stadı'ndaki karşılaşmayı İstanbul Sinopspor Kulüp Başkanı Ramazan Aşcı ve yönetim kurulunun yanı sıra İstanbul Malatyaspor Kulüp Başkanı Turgut Öztürk de takip etti.

                               
Müsabakanın ilk yarısında rakibine göre daha atak olan ve gol pozisyonlarına geren sarı-lacivertli Sinopspor Anıl’ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.
İkinci yarıda da baskılı futbol oynayan İstanbul Sinopspor takımı Ertuğrul’un attığı golle farkı ikiye çıkartarak skoru 2-0 yaptı.
                                              
Yeşilova Esnafspor sahanın en başarılı ismi olan Batuhan’ın attığı golle farkı bire indirdi: 1-2
Karşılaşmanın son golü İstanbul Sinopspor'un genç oyuncusu Sergen'den geldi ve atılan bu golle müsabakayı 3-1 kazanan takım Sinopspor oldu.

                              

İstanbul Sinopspor oynadığı 6 maçta oynadığı ilk üç maçta 3 beraberlik ve son üç maçta 3 galibiyete alarak iyi yolda olduğu sinyallerini vermiş oldu.
Yeşilova Esnafspor ise oynadığı 6 maçta da 5 kez mağlup olarak lig öncesi daha hazır olmadığını gösterdi.

HABER:Yılmaz AKTEPE

1 yorum:

Adsız dedi ki...

arkadaşlar maçta gözüme çarpan tek oyuncu kaleci kadir oldu ve bu çocuğu bi araştırmak istedim sonuçlar beni çok şaşırtmadı profesyonel olduğunu gördüm bu kadar genç yaşta amatöre dönüş yapmasını istemem ama istanbul sinop bu transferi gerçekleştirebilirse amatöre fazla bi kalecisi olur

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.