Pazar, Ağustos 02, 2015

İSTANBULSPOR'DA HAZIRLIKLAR TAM GAZ


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden İstanbulspor 2015-2016 Futbol sezonu hazırlıklıkları bütün hızıyla sürüyor. Üçüncü hazırlık maçını bir diğer Süper Amatör Lig ekibi Yeşilova Esnafspor'la yapan Sarı-Siyahlılar sahadan 6-2 galip ayrıldı.


İstanbul Futbol Şubesi Metin Oruç yaptığı açıklamada "2015-2016 Futbol sezonuna 3 Temmuzda çalışmalara başladık.
                                   
Teknik Direktör Oğuz Ataman ile anlaştık. Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'e çıkmak için güçlü bir kadro kurduk ve bizi başarıya taşıyacak 12 yeni futbolcu renklerimize kattı" dedi.
                                  

Transfer edilen isimler:
Teknik Direktör Oğuz Ataman’ın raporları doğrultusunda İstanbulspor şu isimleri transfer etti: Dikilitaş-Furkan, Eyüpcan ve Sercan, Alibeyköy- Mustafa Yalçın, İstanbul Sinopspor-Orhun, Esenyurtspor Ahmet Taş, Sultanbeylispor- Ergun Vezir, Velimeşespor-Selim, Öz Trabzonlular SK- Sinan Küçükali, Çıksalınspor- Burak Yılmaz, İstklalspor-Meriç Tosuncuk, Alibeyköspor-Ergün.

                                

Abant'ta kamp
3 Temmuz'dan bu yana çalışmalarını sürdüren İstanbulspor'un başarılı teknik Direktörü Oğuz Ataman yaptığı açıklamada "Yeni sezon çalışmalarımızı tüm hızımızla sürdürmekteyiz yeni sezonda 12 yeni futbolcu kardeşimizi takımıza kattık. Yeşilova Kemal Aktaş Sahası'nda çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz  burada yapacağımız çalışmalar sonrası 22 Ağustosa Abant Von Otel'de yapacağımız bir haftalık yapacağımız kap sonrası İstanbul dönerek kardeş kulübümüz Yeşilova Esnafspor ile birlikte sezon açılış yapacağız" diye konuştu.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

Yeni Ufuk Mehmet Albayrak'la güldü

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup'ta Yeni Ufukspor sahasında İzzetpaşaspor'u 2-1 yenerek sezona üç puanla başladı.