Pazartesi, Ağustos 10, 2015

KATİBİM TURNUVASINDA GRUP MAÇLARI BİTTİ


Üsküdar Belediyesi ve Üsküdar Kulüpler Birliğinin ortaklaşa düzenledikleri Katibim Turnuvasında B Gurubunda daha önce guruptan çıkmayı garantileyen iki takım karşı karşıya geldi.

Saat 16.00 da başlayan mücadelede üst seviyede futbol ortaya koyan ekiplerden Selimiyespor 68.dakikada Fırat'ın attığı golle maçı 1-0 kazanarak lider olarak gruptan çıkmayı başardı. 

Ortaya konan mücadelenin yanı sıra, hakem kararlarınında konuşulduğu mücadele gergin ve stresli geçti. İki takımında karşılıklı ataklarla birbirine üstünlük sağlamaya çalıştığı karşılaşmada, Valide Tayfunspor'un bir topu direkten dönerken son dakika da bulduğu gol ise ofsayt nedeniyle geçerlilik kazanmadı.  

Karşılaşmanın hakemi 82.dakikada Valide Tayfunspor Kulübü Yardımcı Antrenörü Fatih Seyrek'i itirazlarından dolayı tribüne gönderirken 88.dakikada ise Valide Tayfunspor futbolcusu Berat Aslan'ı kırmızı kart ile oyun dışında bıraktı.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

İshaklı puan hasretini gidermek istiyor

Nesine 3.Lig 2.Grup temsilcilerinden Beykoz İshaklıspor 2024-25 Sezonu kapsamında Pazar günü oynayacağı Uşakspor müsabakasının hazırlıkların...