Cumartesi, Ağustos 15, 2015

MALATYASPOR HAZIRLIKLARA BAŞLADI

                         
İstanbul 1.Amatör küme takımlarından İstanbul Malatya spor 2015-2016 Futbol sezonu için top başı yaptı.
Küçükçekmece Yeşilova Kemal Akşaş sahasında teknik Direktör Aytaç İçten nezaretinde sezonun ilk çalışmasını Kulüp Başkanı Turgut öztürk, Başkan Vekili Hüsnü Öney, Genel Sekreter Engin Erduran sezonun ilk çalışmasını izledi.
                             
Sezonun ilk çalışmasına başlayan sarı kırmızılı takım teknik direktör Aytaç İçten yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına iddialı başladı. 25 futbolcuyla Yeşilova Kemal Aktaş Saha’da top başı yapan ekibin yeni sezonda hedefi yine şampiyonluk.
                           
Yeni sezonda iddialı hazırlandıklarını başlayan çiçeği burnunda yeni teknik direktör İçten, “25 oyuncuyla çalışmalara başladık. Yeni transferler ve yeni katılan futbolcularımızın uyum sorununu atlatması için çalışmalarımıza erken başladık. İçten, “Yeni sezonda seyir zevki veren bir futbol oynama çabası içinde olacağız. Futbolcularımızın idmanlarda sergilemiş olduğu futbol bizi mutlu ediyor. Bizde futbolcu olma garantisi yok ama iyi bir ortam ve iyi bir futbol oynama garantisi verebiliriz. En önemlisi çocukların mutlu olma garantisini verebiliriz. Yetenekli bütün futbolculara kapımız açık” ifadelerini kullandı.
                                          

 İstanbul Malatyaspor Kulüp Başkan Vekili Hüsnü Öney en az diğer takımlar kadar iddialı olduklarını belirten Öney, öncelikli hedeflerinin futbolcu yetiştirmek olduğunu dile getirdi.
Geçtiğimiz sezon ki kadroya takviye yaparak yeni sezon çalışmasına bugün itibari ile başlamış olduk.Başkan Vekili Öney şunları kaydetti. Yoğun bir sezon bizi bekliyor. Bu uzun maraton da elimizdeki kadro ile mücadele ederek ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Diğer takımlar ne kadar iddialıysa, bizde o kadar iddialıyız. Onlar futbolcu kalitesine güveniyorsa, biz de antrenmanlardan alacağımız verime güveniyoruz” diye konuştu.
                             

HABER:Yılmaz AKTEPE










  

               
               
               
               
               

                

Hiç yorum yok:

Paşabahçespor ikinci yarıda açıldı

İstanbul Süper Amatör Lig'de yer alan iki ekibin hazırlık maçında Paşabahçespor Selimiyespor'u 3-1 mağlup etti.