Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Cuma, Ağustos 14, 2015

MERT EREN YENİ TAKIMIYLA ANTRENMANDA


Parolasını bir üst lig olarak belirleyen Davutpaşaspor eksik gördüğü bölgelere oyuncu transfer etmeye devam ediyor.

Son olarak 2014 - 2015 sezonuna Küçükköyspor ile başlayan ve sezon sonunda Ortaköyspor formasını terleten Mert Eren'i katan ekipte çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

1984 İzmir doğumlu oyuncu futbola Menteşegücü ile başlarken, sonraki sezonda altı yılını geçireceği Muğlaspor'a transfer oldu. burada geçirdiği altı sezonun sonunda İstanbul'a gelen başarılı oyuncu Kocamustafapaşaspor ile anlaştı ve bir sezon formasını giydiği ekipten dönemin flaş takımı İstanbul Beylikdüzü ile anlaşma sağladı. 

Devre arasında Ortaköyspor ile anlaşan ve sonraki sezonda da aynı ekipte kalan oyuncu, ardından Leventspor ile anlaştı ve kırmızı siyahlılarda iki sezon geçirdi. 

2009 - 2010 seezonunda doğduğu topraklara giden ve Muğla Yeni Milas formasını giyen Mert Eren, ardından Başakşehirspor takımına transfer oldu. İkinci transfer döneminde İstanbul Beylikdüzü takımına geçiş yapan oyuncu sezon bitimi ile Başakşehirspor'a geri döndü. 

2013 - 2014 sezonuna Ortaköy ile başlayan ve devrede Avcılar Belediye forması giyen tecrübeli oyuncu, Küçükköy ile başladığı 2014 - 2015 sezonunu tekrar Ortaköy'e dönerek noktaladı. Tecrübeli orta saha oyuncusunun kariyerinde Bölgesel Amatör Ligde 3 maç bulunmakta.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.