Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Perşembe, Ağustos 13, 2015

MURAT KAPUSUZ'DAN 5.GRUP YORUMU


Kadırgaspor Eş Başkanı Murat Kapusuz Yerel Futbol için, yaptığı tatilde bizlere zaman ayırıp Kadırgaspor'un grubu ile hakkında yorumlarını bildirdi.

Öncelikle dostluk içerisinde, sakatlıklardan uzak bir sezon dileyen ve tüm ekiplere hayırlı sezonlar dileyen Kapusuz, iyi takımda olsak kötü takımda olsak herhangi bir grup için kolay yada zor demeyi yanlış buluyorum. Elbette bilinen iyi takımlar var, iyi paralar harcayarak bilinen üst düzey futbolcuları transfer eden takımlar var ancak futbol nihayetinde sahada 11 e 11 oynanan bir oyun. Amatörde o gün iyi olan kazanıyor. Herhangi bir gruba düşsek daha çok sevinirdim yada üzülürdüm demek oradaki futbolcu kardeşlerimi, yönetici arkadaşlarımı bence üzer. Biz Kadırga olarak sahaya çıkıp, önce 3 puan, sonra 1 puan, puanda alamıyorsak sakatlık yaşamadan oyuncularımızın evlerine sağ salim ulaşmalarını temenni eden bir zihniyet içinde olacağız dedi.

Takımlar hakkındaki düşüncelerim ise Grubumuzda 1.Amatörden gelen takımlar var, görüntü itibariyle belki kolay gibi görünüyor ancak, Yeşilpınar ve Bahçelievler Gümüşhane takımı gruplarında lider oldular. Hatta Gümüşhane takımı belki geçen sezon Süper Amatör Ligde olsa çok takımın canını yakacak bir oyun sergiledi. Bu sene de yapacakları takviyeler ile oldukça zor ekip olduklarını kanıtlayacaklarını düşünüyorum. Ardından diğer 4 takımdan ikisi yine 1.Amatörden gelen ve 13.grupta ilk iki sırayı alıp rakiplerini dize getiren ligi forse eden takımlar Acıbadem ve Karabekir. Bu ekiplerde kolay lokma olacak takımlar değiller. Yine aynı şekilde 14.Grubu ilk iki sırada bitiren Pendikgücü ve Soğuksu takımları iyi takımlar. Bir kaç kez izleme şansı bulduğum Pendikgücü takımı özellikle kaliteli oyunculardan kurulu ve takım oyunu oynayan bir takımdı. Grupta isimlerinden söz ettireceklerini düşünüyorum.

Damlaspor için çok söze gerek yok, hiç transfer yapmasalar bile altyapıdaki kaliteleri ile marka değerleri ile neler yapabileceklerini biliyoruz. Grubun bana göre en çok dikkat edilmesi gereken takımlarından biri olacaklarını düşünüyorum. 

Kuştepe ve Avcılar Belediye ise kaliteleri tartışılmayacak takımlar, Bölgesel Amatör Lig görmüş, lig sıralamasında iyi yerlerde olmadıkları sezonlarda bile kadrolarında sürekli kaliteli isimler barındıran iyi oynayan deplasmanları zor geçen ekipler. Kuştepe ile geçen sezonda da aynı gruptaydık kalitelerini tartışmak imkansız olur. Hatta şans olsa gerek Kuştepe ile geçen sezon aynı anda yükselip aynı anda düşüşe geçmiştik. Bu sene belkide tarih iki takımında sadece yükselişine sahne olur izleyip göreceğiz.

Silivri Alibey takımı da geçen sezona iyi başlayan, Menajerimiz Bülent Parlakkılıç ile birlikte izleme fırsatı bulduğumuz bir ekip. Silivri Çatalca takımları bana göre bu ligde en zor şartlarda mücadele eden ekipler. Biz bir futbolcuya bir bedel önerirken onlar aynı oyuncuya belkide iki katını önermek zorundalar çünkü oyuncuların idmana gitmesi gelmesi İstanbul trafiğinde inanılmaz zor. Oyuncuda haliyle bunu da hesaba katarak oynama şartını belirliyor ve kulüpteki idareci arkadaşlarımız daha zor şartlar içinde mücadele etmek zorunda kalıyorlar. İyi takım olduklarını gözlerimle gördüğüm bir ekip.

Hasköy takımı kalitesi tartışılmayacak bir ekip, köklü bir camia ve her sezon iyi takımlar yapan, oyuncuların oynadıklarında vitrin olarak görebilecekleri kalitede bir ekip, bizim için zor bir rakip diyebilirim. İyi bir Hasköy takımı ile oynamak tüm takımlar için zor olacaktır.

Gülsuyu ise zaten geçen sene kalitesini gösterdi ve Klasman grubuna kaldı. Her ne Kadar orada iyi sonuçlar almasada, grup mücadelelerinde kalitesini ortaya koydu. Diğer takımlar transferlerle neredeyse yeni takımlar yaparken onlar aynı kadrolarını yüksek oranda muhafaza edip devam ettiler. Grup maçlarında onlarda kolay lokma olmayacaklardır.

Son olarak Kendi takımımıza gelince, Cemil hocamız ne istiyorsa maddi imkanlarımız elverdiği kadarıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Cemalettin İnanç, Bülent Parlakkılıç, Basri Aydın ve diğer Yönetim Kurulu üyelerimiz takım için tüm imkanlarını seferber ediyor.  Hatta yönetimde olmayan Kadırga sevdalıları bile, bize izledikleri iyi oyuncuları iyi takımları aktarıp Kadırga'ya nasıl faydalı olurumun hesaplarını yapıyorlar. Böyle bir camianın içinde başarının geleceğine inanıyorum.

Tatil dönüşünde, yine Cemil Yılmazer'in raporuna istinaden bir kaleci, bir sol bek ve bir ön libero oyuncunun transferini bitirmek için düğmeye basıp Allah'ın izni ile transferi bitireceğiz. Bu sezon Kadırga taraftarlarına iyi bir Kadırgaspor izletmek için elimizden geleni yapacağız. Tüm camiamızı maçlarımıza bize destek olmaları için bekliyoruz. Çocuklar sahada bizler tribünde başarı için el ele verelim dedi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.