Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazartesi, Ağustos 10, 2015

PAMUKOVA 1968 SK GELİYOR


Sakarya Süper Amatör'de mücadele eden Pamukova Gençlergücü ve 1. Amatör Küme'de mücadele eden Pamukovaspor güçlerini birleştirdi ve yeni takımın adı Pamukova 1968  oldu. Yeni takımın forma renkleri kırmızı, siyah, beyaz ve yeşil olacak. Pamukova 1968 yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'i (BAL) hedefliyor.

Hüseyin Çeroğlu Başkanlığında, Mehmet Atmaca sportif direktörlüğündeki Pamukova 1968 spor takımı, Süper Amatör Lig’e güçlü bir kadro ile girmeyi hedefliyor. Transferden sorumlu ve aynı zamanda Ali Dilmen Futbol Okulu Branş öğretmeni olan Ali Kanbur önderliğinde iç transferde tüm futbolcular ile anlaşan Pamukova 1968spor takımı, dış transferde de nokta atışlar yapıyor.

Dış transferler
Kırmızı-Beyazlılar, Adapazarıspor’dan Golcü Samet Deşiş,  İstanbul Çamlıca’dan Stoper Solbek Semih Doğan, Garajlar Taçspor’dan Sağ Kanat oyuncusu Volkan Türkoğlu ve Hendekspor’dan Orta Saha oyuncusu Özkan Mengene’yi bünyesine dahil etti.  
Yenikent Fıratspor kalecisi Burak Dilber ile anlaşan Pamukova 1968spor takımı , İzmir Atillaspor’dan Savaş Öztan  ve  Adıyamanspor’dan da Emrecan Zorlu’yu bünyesine katmayı planlıyor. 3 nokta transfer daha yapmayı planlayan Mehmet Atmaca ve ekibi,  3 Ağustos’ta antrenmanlarına başlayacak.

İç  transfer
Kaleciler Ekrem Akar ve Harun Taş, Defansta Ogün Hızlısoy, Fırat Boğaz, Mehmet Ali Bahadır, Emre Aydemir, Abdülkadir Abdullah, Orta sahada Enes Akar, Tolga, son günlerin gündemde olan ismi Doğancan Güvenir ve Kamil Sevinç ile anlaşıldı.

'Bu oluşuma herkesin desteğini bekliyoruz'
Sportif Direktör Mehmet Atmaca Güney Sakarya bölgesini,  sporun her branşında başarıya ulaştırmak istediklerini, tesisleşme ve altyapının çok önem arz ettiğini ifade etti. Atmaca,  “Sakin şehir Pamukova insanı güzel şeyleri hak ediyor. Bunu hep beraber el ele vererek Başarcağız. Bu bağlamda bu oluşuma herkesin el vermesi gerekir. Bu ilçeden kazananların da elini taşın altına sokması gerekiyor. Bütün branşlarda güney bölgesinin de söz sahibi olmak için bütün gayretimiz ile mücadele edeceğiz “ dedi.

HABER: SİNAN KOLCU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.