Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Cumartesi, Ağustos 01, 2015

SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR'DA İŞLER YOLUNDA


3. Lig'in yeni ekiplerinden Sultanbeyli Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.
Kamp programı boyunca günde çift idmanla hazırlıklarının sonuna gelen Belediyespor gerek fiziksel olarak gerekse de takım olma yolunda önemli mesafe kat etti.
Teknik Direktör Hüseyin Aydoğan, “11 günlük kampın sonuna geldik. Çalışmalarımızı sezon başlayana kadar kendi tesislerimizde sürdüreceğiz. Eksiklerimizi görmemiz ve fiziksek olarak daha iyi seviyeye gelmemiz açısından Kartepe kampı faydalı oldu. Takımımızın son durumundan memnunum ama daha iyi olacağız. Bu yılda zirveyi zorlayan, hırslı ve güzel futboluyla öne çıkan bir ekip olacağız İnşallah. Ayrıca kamp boyunca bizlere her türlü desteği sağlayan; Yardımcı Antrenörümüz Tarık Öztemur, Genel Kaptan Ömer Ateş, Kaleci Antrenörü Yalçın Önal, Masör İsmail Tozan, Malzemeci M.Ali Atmaca, Şoför Ercan Çavuş ve Personel Recep Kılıç’a ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.


Yardımcı Antrenör Tarık Öztemur, “Ligin başlamasına yaklaşık 3 haftalık bir süre var ve bizler yoğun şekilde çalışmalarımız sürdürüyoruz. Aramıza katılan arkadaşlarımızla daha da güçlendik, her birine güvenimiz tam. Sezona iyi bir başlangıç yapmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.




Kaynak : http://www.sultanbeylibelediyespor.org/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.