Cumartesi, Ağustos 08, 2015

SÜPER SOLAK ÖMERLİ'DE



İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Ömerli Köyü SK, ligin tecrübeli oyuncularından olan ve sol ayağını çok iyi kullanan Cehver Yılmaz renklerine katı.

Hafta içi kulüp Başkanı Vedat Dönmez ile bir araya gelen tecrübeli oyuncu anlaşma sağladı ve yeni sezonda siyah-beyazlı formayı giyme sözü verdi.
                                                        

Ömerlispor'un hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu söyleyen başkan Dönmez, "Biz şampiyon olmayacağız, hedefimiz ilk 5 gibi bir iddiaya girmiyoruz. Şampiyon olmak için yola çıktık. Bu doğrultuda yaptığımız transferler yerinde olur da uyumlu bir sezon geçirirsek, başarılı olacağımıza inanıyorum. İnşallah biz bu yıl şampiyon olarak bir üst lige çıkmak istiyoruz" dedi.

Dönmez "Yeni sezona çok iyi ve kaliteli bir takım kurduk. İşte bugün de kendini ispatlamış deneyim ve tecrübe sahibi olan Cevher kardeşimizle anlaşmaya vardık. İnanıyorum ki bu kardeşimiz gücümüze güç katacaktır" dedi.

Ömerli'nin yeni transferi Cevher Yılmaz daha önce Yeşilova Esnafspor, Albayrakspor, Avcılarspor, Büyükçekmecespor, Bakırköyspor, İFA, İstanbul Sinopspor ve Osmaniye İstiklalspor formaları giydi.

HABER:Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.